Δίκη Άλκη: Θα το τολμήσουν κι αυτό οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ, να κάνουν συγκεντρώσεις συμπαράστασης στους δολοφόνους;

Ξεκινάει σήμερα στην Θεσσαλονίκη η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού από οργανωμένους οπαδούς της ΠΑΟΚ, ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022. Φοβερά πράγματα. Κλείνουν οι δόμοι στην Θεσσαλονίκη, γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες ετοιμάζουν πορείες!

Έτσι λέει η ανακοίνωση της Αστυνομίας. Ότι θα γίνουν συγκεντρώσεις. Τι θα είναι αυτές οι συγκεντρώσεις, όταν σήμερα γίνεται η δική για την δολοφονία του Άλκη; Ούτε αγρότες θα τις κάνουν, ούτε εργάτες, ούτε ντελιβεράδες.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα τις κάνουν, αν τις κάνουν. Οι οργανωμένοι, βέβαια. Όχι οι κανονικοί ΠΑΟΚτζήδες που ντρέπονται γι αυτό που έγινε.

Τώρα, θα πεις, γίνεται αυτό το πράμα, ρε; Δεν γίνεται. Δεν μπορεί να κατέβουν σε πορεία οι ΠΑΟΚτσήδες οι οργανωμένοι. Να φωνάξουνε για ποιους; Γι αυτούς που σκοτώσανε τον Άλκη;

Αυτό λέει το μυαλό. Η λογική. Μάλιστα. Όταν κρεμάγανε τα πανό στην Τούμπα «αδέρφια κρατάτε γερά», αυτό είχε καμία λογική; Το έκαναν όμως. Και δεν βρέθηκε ένας καρυδάτος να πάει να το κατεβάσει.

Οι ίδιοι ήταν που φώναξαν συνθήματα «τον σκότωσα τον π@@@η γιατί ήταν Αρειανός». Και στην Τούμπα και το Παλατάκι.

Κι αφού το κάνανε τότε, που ακόμα ήταν ζεστό το αίμα του Άλκη, γιατί να μην το κάνουνε και τώρα, να μαζευτούν και να φωνάζουν συνθήματα ότι οι φονιάδες του Άλκη είναι αθώοι; Ποιος θα τους εμποδίσει; Ο Μάκης;

Μπορεί τις πορείες να τις κάνουν οι Αρειανοί. Δεν το αναφέρει η Αστυνομία. Τι θα γινότανε, σου λένε, έτσι κι ανταμώνανε στο δικαστικό μέγαρο με τους ΠΑΟΚτσήδες; Καλά έκανε η Αστυνομία και κλείνει τους δρόμους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα