«Δημοσιογραφία» του… instagram στο Open TV από τη Βραχάλη: «Μείνατε με τη μισή χαρά», είπε στον Μπακασέτα. Η άλλη μισή πού πήγε;

Η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Κόσοβο και στο Οpen TV που είχε τα δικαιώματα της κάλυψης του αγώνα, όχι μόνο δεν στάθηκαν στο ύψος των απαιτήσεων για ενημέρωση, αλλά συνέχισαν αυτές τις σαχλαμάρες, λες και δεν έγινε τίποτα.

Η Χριστίνα Βραχάλη που συχνά-πυκνά ποστάρει τα κάλλη της στο instagram, νόμισε προφανώς ότι η τηλεόραση είναι social media. Βγαίνει ο Μπακασέτας να μιλήσει και του λέει «η χαρά σας έμεινε μισή». Ό,τι να ’ναι, δηλαδή. Εννοιολογικές προσεγγίσεις από τα Lidl.

Δηλαδή, οι διεθνείς έφυγαν με την άλλη μισή χαρά. Ο Μπακασέτας έλεγε ότι στα αποδυτήρια ήταν όλοι σκασμένοι κι η Βραχάλη μιλούσε για «μισή χαρά». Άλλ’ αντ’ άλλα, της Παρασκευής το γάλα.

Η Βραχάλη τα μπέρδεψε. Γιατί νομίζει ότι τηλεόραση είναι να αστειεύεται με την Αγγελική Κουρκούλου και τον Ποζιό, με σαχλαμαρίτσες. Ούτε καν σαχλαμάρες.

Έχεις μπροστά σου τον Φαν’τ Σιπ κι άπαξ κι αισθάνεσαι λίγο όχι πολύ δημοσιογράφος, τον κολλάς στον τοίχο. Τι θα πεις, ρε ότι λιγόστεψαν οι ελπίδες; Πέστε του, γιατί την μάζεψε την εθνική γύρω από τον Βλαχοδήμο στα τελευταία επτά; Ρώτα τον γιατί δεν μπορούν οι διεθνείς ν’ αλλάξουν τρίτη μπαλιά.

Έτσι είναι. Είσαι η Βραχάλη και το παίζει δημοσιογράφος. Ρωτάς. Όχι νερόβραστα πράγματα. Εσύ, στο φινάλε, δεν θέλει να ξέρει τι δεν πήγε καλά; Αλλά για να ξέρεις, πρέπει να το ’χεις κιόλας. Αυτό είναι η τηλεόραση σήμερα. Ποιος λέει χαζομαρίστες, χιούμορ της πλάκας, μια χαρά τα καταφέρνει. Και μετά, τρέχει να ποστάρει στο instagram.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα