Να ξηλωθεί όλη η «ΚΑΤΑΡαμένη» Εθνική του Βαγγέλη Γραμμένου και οι Φύσσας, Κωνσταντινίδης

Εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr ότι η Εθνική με τον Φαν’τ Σιπ δεν μπορεί να προχωρήσει. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να ξηλωθεί η Εθνική του Βαγγέλη Γραμμένου. Να φύγουν όλοι. Και πρώτα απ’ όλα ο Ολλανδός προπονητής, που ήρθε στην Ελλάδα από τον ανίδεο Γραμμένο, ποιος ξέρεις με τι κριτήρια και ποιος τον έφερε.

Να φύγει όλο το τεχνικό τιμ, να φύγουν και ο Τάκης Φύσσας με τον Κώστα Κωνσταντινίδη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνουν. Απέτυχαν παταγωδώς και δρόμο. Οι ίδιοι πάνω απ’ όλα πρέπει ν’ αποφασίσουν να φύγουν, για λόγους αξιοπρέπειας.

Η Εθνική του Φαν’ τ Σιπ ήταν ένα κερί με τρεμάμενο φως. Δεν κατάφερε ο Ολλανδός… Άγγελος Αναστασιάδης, ούτε να εμπνεύσει, ούτε να παρουσιάσει κάτι καινούργιο. Διασύρθηκε η Εθνική στο Nations Leaue και τώρα από την 3η αγωνιστική βγαίνει εκτός Μουντιάλ. Δεν μπορεί να κερδίσει ούτε καν τη Γεωργία στην Τούμπα.

Το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε από τον Βαν Σιπ, είναι ο αποκλεισμό του Παπασταθόπουλου και του Μανωλά κατόπιν εντολών του Γραμμένου και μετά του Σιόβα, επειδή… μίλησε. Ο Φαν μας πέρασε για ιθαγενείς. Μας δουλεύει κανονικά για τον μισθουλάκι του και μόνο.

Τέλος η κοροϊδία. Τέλος. Ο Ζαγοράκης έχει τον λόγο, αν έχει και τη δυνατότητα, γιατί κι αυτό παίζει. Δρόμο. Στα τελευταία πέντε λεπτά, αντί να κρατήσει την μπάλα, ταμπουρώθηκε στην άμυνα. Τέλος.

Κι υποτίθεται ότι ο Ολλανδός «μάγος» είχε βάλει στα σχέδιά του το «πλάνο Κατάρ». Ποιο Κατάρ; Η κατάρα του Γραμμένου δεν πάει στο Κατάρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα