Δίνει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό ο Βόλος

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα διαθέσει εισιτήρια για τους φίλους του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Τετάρτης (26/04) στο Πανθεσσαλικό για την έκτη αγωνιστική των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Τετάρτη (26/04) έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μαγνησίας. Παράλληλα η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποίησε ότι όρισε γενική είσοδο 20 ευρώ πλην της θύρας VIP, καθώς και ότι οι φίλοι του τριφυλλιού θα μπορούν προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω της πράσινης ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τετάρτη 26/4/23, 18.00) για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι φίλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν, καθώς και μέσω της VIVA.GR

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) Δευτέρα και Τρίτη από τις 9.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. και την Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα. Απαραίτητη προϋπόθεση ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα