Διώχνει τον Πογιάτος εδώ και τώρα ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος, διώχνει τον Ντάνι Πογιάτος από τον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ ζύγισε όλα τα δεδομένα που υπήρχαν στο τραπέζι μετά την ήττα της ομάδας στο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ και το απογοητευτικό ξεκίνημα του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα και έχει αποφασίσει να ρίξει άμεσα… τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Ισπανό προπονητή.

Ο προβληματισμός του ήταν έντονος το τελευταίο διάστημα κυρίως για το αν θα υλοποιήσει την «εδώ και τώρα» απομάκρυνση του Πογιάτος ή αν θα περίμενε το ματς με τον ΟΦΗ.

Η τελική απόφαση είναι ότι δεν έχει νόημα να περιμένει περαιτέρω από τη στιγμή που τα έως τώρα δείγματα γραφής δεν άφηναν περιθώρια αισιοδοξίας και τα μηνύματα που υπήρχαν στα αποδυτήρια του τριφυλλιού έκλειναν κάθε συζήτηση.

Στη διάρκεια της εβδομάδας αναλώθηκε στο να πραγματοποιεί επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του αλλά και με περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να αναλάβουν το βαρύ φορτίο του «τιμονιέρη» της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, γνωρίζοντας ότι ο νέος προπονητής θα μπορέσει να περάσει κάποιες από τις βασικές του αρχές στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα απαραίτητο συστατικό για την επιλογή αντικατάστασης του Πογιάτος στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου φαβορί και τον Μανόλο Χιμένεθ εναλλακτική λύση.

Ο Αλαφούζος ανέλαβε ένα ρίσκο που δεν βγήκε, ακούγοντας την εισήγηση του Τσάβι Ρόκα, με τον οποίο πλέον η συνεργασία τους περνάει σε άλλο επίπεδο από τη στιγμή που του χρεώνεται το λάθος της πρόσληψης του Ντάνι Πογιάτος για τη θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Στη μεταγραφή του Μαουρίσιο ο Καταλανός δεν έχει καμία εμπλοκή και η απόφαση της απόκτησής του πάρθηκε αποκλειστικά από τον Αλαφούζο!

Σε πρώτη φάση, ο Τσάβι Ρόκα δεν προβλέπεται να απολυθεί, αλλά είναι δεδομένο ότι θα παραγκωνιστεί και οι αρμοδιότητές του θα περιοριστούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα