Δολοφονία Άλκη: «Μπαίνουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο», λέει ο Λύτρας! (Ποιος προμηθεύει με εισιτήρια τους «νόμιμους»;)

Ο συνήγορος ενός εκ των συλληφθέντων και κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «η Δικη στο Open TV» και επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ της «Α» και της iapopsi.gr. Μίλησε για οπαδούς που μπουκάρουν και δεν πληρώνουν εισιτήριο.

Τι έλεγε τόσο καιρό η εφημερίδας και η ιστοσελίδα μας; Αυτό ακριβώς. Ότι τα χουλιγκάνια έχουν στήσει δικά τους «μαγαζάκια» και βάζουν όποιον θέλουν μέσα. Φύλαξη δεν υπάρχει.

Πόσες φορές έκαναν «ντου» στην Τούμπα οπαδοί; Δυο εφέτος. Μία με τον Απόλλωνα και την άλλη με τον Άρη, που, μάλιστα, μπούκαραν και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Απόστολος Λύτρας, ένας διαπρεπής νομικός, μίλησε, ωστόσο και για αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας στον έλεγχο των χουλιγκάνων. Η ερώτηση είναι: Ποιος τους προμηθεύει εισιτήρια; Διότι δεν μπορεί κάθε φορά να μπαίνει στην Θύρα 4 ένας όγκος 5.000 ανθρώπων χωρίς εισιτήρια. Ποιος έχει την ευθύνη; Μήπως ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης; Διότι τα εισιτήρια τα προμηθεύονται, δεν τα κλέβουν οι χούλιγκανς. Αν δεν έχει ο Μάκης Γκαγκάτσης την ευθύνη, τότε, ποιος την έχει;

Ο Απόστολος Λύτρας τόνισε: «Μιλάμε για αδιανόητο έγκλημα. Ο συνήγορος πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπερασπίζεται το έγκλημα, προσπαθεί να βοηθήσει τη δικαιοσύνη στο έργο της. Πολλά πράγματα απ’ όσα ακούγονται για να γίνουν δεν είναι εφικτά. Οι ομάδες πώς θα μπορέσουν να έχουν την ευθύνη των συνδέσμων; Μισθώνει κάποιος ένα ακίνητο, ονομάζει ότι είναι σύνδεσμος της τάδε ομάδας και μπαίνει όποιος θέλει. Γίνονται πολλές εγκληματικές πράξεις εκεί. Μόνο η Πολιτεία μπορεί να ελέγχει, η ευθύνη των ομάδων είναι ηθική. Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι σαν καλεσμένοι σε ένα σπίτι. Οι ομάδες μπορούν να έχουν έναν έλεγχο ποιοι είναι αυτοί που δεν πληρώνουν και εισιτήριο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα