Εμπλοκή κι άλλου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν αποκαλύπτει η Νικολούλη

Εμπλοκή και άλλου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν αποκαλύπτει η Αγγελική Νικολούλη στην έκτακτη εκπομπή Φως στο Τούνελ» που θα παρουσιάσει σήμερα.

Η εκπομπή είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, και μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις αποφασίστηκε να επιστρέψει στο στούντιο κι αυτή την Παρασκευή (18.06), παρότι είχε ρίξει αυλαία την περασμένη βδομάδα.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αποκάλυψε μερικές από τις σημαντικές πληροφορίες που αναμένεται να μεταδώσει στις 23:30 στην εκπομπή της. «Μπορώ να βγάλω στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχα με τον σύζυγο. Πήραμε πολλά στοιχεία, θα καταλάβουν και οι τηλεθεατές», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει σημασία το πότε εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά το πώς τον προσεγγίσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας. Ήμουν η σκιά του, είχαμε αυτή την επαφή και θα δείτε αρκετά», πρόσθεσε.

Το πλέον ενδιαφέρον, είναι πως η Αγγελική Νικολούλη έκανε λόγο για την πιθανότητα εμπλοκής κι άλλου προσώπου, πέραν του καθ’ ομολογία δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην υπόθεση. «Μεταφέρω με επιφύλαξη, ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο στην τραγική ιστορία και οι αστυνομικοί ψάχνουν αν ισχύει. Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε συνεργό», τόνισε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα