Ένας “γίγαντας” κατεβαίνει στην πολιτική – Ο ψηλότερος υποψήφιος στις εκλογές

Ονομάζεται Γιάννης Παπαδημητρίου και είναι με διαφορά ο ψηλότερος υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Βλέπει τον κόσμο από τα 2,24 και κατεβαίνει στην εκλογική μάχη στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο κύριος Παπαδημητρίου φοράει 57 νούμερο παπούτσι και ψωνίζει ρούχα από ειδικό κατάστημα. Με καταγωγή από τη Θεσσαλία, ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του, στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου διατηρεί επιχειρήσεις.

Η πρόταση που του έγινε για να κατέβει στις εκλογές τον «συγκίνησε» και είπε το ναι στον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, κάθε του εμφάνιση στους δρόμους της πόλης, κεντρίζει τα βλέμματα.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ένας από τους ψηλότερους Έλληνες και κάνει όσους τον πλησιάζουν να αισθάνονται… νάνοι. Αυτό συνέβη και με την ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Ελένη Ιατρού, που ήταν αναγκασμένη να κοιτάει ψηλά και να τεντώνει το χέρι της, για να φτάσει το μικρόφωνο στο στόμα του καλεσμένου της.

Διαβάστε επίσης