Ενοχή Μπέου και Τσακογιάννη πρότεινε η εισαγγελέας για το «Koriopolis»

Την ενοχή των Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Τσακογιάννη πρότεινε η εισαγγελέας, Ευδοκία Παύλου στη δίκη του «Koriοpolis», που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Αθήνας.

Η εισαγγελέας πρότεινε επίσης την ενοχή και των Βασίλη Καρακούλια, Βασίλη Δημόπουλου, Δημήτρη Ζαβαντία, Βασίλη Γεωρτσιάκου, Θανάση Ντότση, Μιχάλη Νικολόπουλου, Νίκου Παντελή, Γιώργο Πουλόπουλου, Στάθη Προβατίδη, Πέτρου Ρουτζιέρη,  Χαράλαμπου Ταμπάση, Γιάννη Ναυρινιάδη, Παύλου Δήμου, Μάκη Σιδηρόπουλου, Μιχάλη Τζιβελέκη, Μαρία Βυθοπούλου, Γιώργου Τσεκερίδη, Γιώργου Διγώνη, Γιώργου Γαλαίου, Βασίλη Αδαμάκη.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα τον περασμένο Φεβρουάριο σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την μέρα και ο Γιώργος Τσακογιάννης είχε καταδικαστεί σε συνολική κάθειρξη 10 χρόνια και δέκα μήνες.

Από την εισαγγελέα της έδρας προτάθηκε η ενοχή του Γιάννη Κομπότη, ο οποίος είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 30 μηνών με τριετή αναστολή για δωροδοκία στο παιχνίδι Ηλιούπολη – Λεβαδειακός. Προτάθηκε επίσης η ενοχή των Γιώργου Μπάκου και Γιώργου Μποροβήλου, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή, για δωροδοκία.

Τέλος, προτείνεται η αθώωση λόγω αμφιβολιών του πρώην προέδρου της Ηλιούπολης, Νίκου Χάλκου.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα