Ένταση Γεωργιάδη-Κατρίνη στη Βουλή: «Εγώ σε διόρισα στον ΟΚΑΝΑ» – «Κακίες»

«Όταν κάποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις και κακία!» ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Σφοδρή αντιδικία ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μιχάλη Κατρίνη με αναφορές στο παρελθόν και στη σχέση του ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ σημειώθηκε η κριτική του επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση για την ανεπάρκεια των ελέγχων στην αγορά.

«Θα πίστευα ότι με την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας όταν σας είχα διορίσει θα ξέρατε ότι είμαι επιμελής και εργάζομαι. Δεν πιστεύω να το ξεχάσατε. Και όταν σας πρότεινα για τον ΟΚΑΝΑ. Άρα πρέπει να δείχνετε ένα σεβασμό όταν ασκείτε κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω προσωπικά και γίνομαι κακός» ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης απαντώντας στην κριτική του κ. Κατρίνη.

«Όταν κάποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις και κακία! Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να έχει την άποψή του, όντως τον γνώρισα όταν ήμουν στον ΟΚΑΝΑ. Τη περίοδο 2007-2011 κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν επιδίωκε να είναι κοντά στον Γεωργιάδη που καθόταν σε άλλα έδρανα (ΛΑΟΣ). Ως υπουργός Υγείας με εξέπληξε με τη ταχύτητα και τα αντανακλαστικά που είχε πιθανότατα λόγω της μετάβασης στο νέο πολιτικό χώρο» ανταπάντησε ο Μιχάλης Κατρίνας.

Επανερχόμενος ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Χαίρομαι που θυμηθήκατε τη περίοδο 2007-2011, όπου πράγματι πολλοί από σας δεν μας κάνατε καν παρέα. Αυτό ενισχύει όμως το επιχείρημά μου γιατί από κει που δεν μας κάνατε παρέα μας βάλατε στην κυβέρνηση. Υπουργός στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ήμουν βουλευτής του ΛΑΟΣ. Θα είμαι εδώ για να θυμίζω στο ΠΑΣΟΚ- όσο και να θέλετε να έχετε αμνησία- ότι έχουμε υπάρξει μαζί στην ίδια κυβέρνηση και πάνω από μία φορά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα