Επέστεψαν στην Αθήνα Παύλος & Μαρί Σαντάλ

Αναζήτηση κατοικίας από τη βασίλισσα Σοφία

Οι φρουροί του Προεδρικού Μεγάρου έχουν γυρίσει τα κεφάλια τους δεξιά. Βλέπουν τον Παύλο και την Μαρί Σαντάλ να περπατούν και να τους κοιτούν από το ύψος της εισόδου κοντά στις κάμερες που έχουν στρατοπεδεύσει στο σημείο.

Είναι η νύχτα γενεθλίων για τον Νικόλαο που βρίσκει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας στην Αθήνα.

Στον ίδιο δρόμο, επί της Ηρώδου Αττικού, βρίσκεται το πανάκριβο σπίτι που αγόρασαν Φίλιππος και Νίνα Φλορ έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και διαμέρισμα που ανήκει στην Άννα Μαρία.

Αναζήτηση κατοικίας από τη βασίλισσα Σοφία

Ένας δρόμος που αρέσει και φαίνεται πως βρίσκεται στα μικροσκόπιο και της βασίλισσας Σοφίας, για ενδεχόμενη μελλοντική αγορά ακινήτου.

«Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά της βασίλισσας Σοφία στην Αθήνα», ανέφερε ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, πρόεδρος Ευρωπαίων Μεσιτών.

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία συνεχίζονται. Η βασίλισσα Σοφία φέρεται αποφασισμένη να επιστρέψει μόνιμα στη χώρα που γεννήθηκε για να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Μια φημολογία που για την ώρα η 85χρονη ούτε έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε έχει διαψεύσει.

«Αυτό αντιστοιχεί και στο ενδιαφέρον που υπάρχει στους μεσιτικούς κύκλους για τη συγκεκριμένη περιοχή», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρίδης.

Συνεχίζει τις συχνές επισκέψεις στην Ελλάδα ο Παύλος

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ συνεχίζουν να ζουν μεταξύ Νέας Υόρκης, Λονδίνου και Αθήνας. Ακόμα δεν έχουν αγοράσει ακίνητο, με το ενδιαφέρον τους από την Άνοιξη και μετά να δείχνει «παγωμένο».

Κύκλοι τους, έχουν αναφέρει στο LIVE NEWS, πως οι όποιες εξελίξεις στο θέμα, θα τρέξουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε μείνει στις επισκέψεις που έγιναν την Άνοιξη», ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης.

Μετά τον θάνατο του τελευταίου βασιλιά στην Ελλάδα, οι επισκέψεις του Παύλου στην Αθήνα άρχισαν να πυκνώνουν.

Άλλες φορές μόνος και άλλες με τη Μαρί Σαντάλ και ορισμένα από τα παιδιά του, ο μεγαλύτερος γιος του εκλιπόντος βασιλιά επισκέπτεται τη μητέρα και τον αδερφό του Νικόλαο που ζουν στην Ελλάδα μόνιμα.

Την περασμένη Κυριακή όλα τα φώτα στο πάρτι της τέως βασιλικής οικογένειας ήταν στραμμένα στον Νικόλαο που έκλεισε τα 54 χρόνια του.

Σε λίγες μέρες, ο Παύλος θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να παραλάβει το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας» εκ μέρους του βασιλιά Καρόλου που δεν μπορεί λόγω υποχρεώσεων να ταξιδέψει στις ΗΠΑ στις 21 Οκτωβρίου.

Μετά το καλοκαίρι η τέως βασιλική οικογένεια επιστρέφει στο προσκήνιο, με μεγάλα μεσιτικά γραφεία της Αθήνας να έχουν τεντωμένες κεραίες για το ενδιαφέρον τόσο του Παύλου όσο και της βασίλισσας Σοφίας, για αγορά ακινήτου στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα