Επιστολή Ολυμπιακού στη FIFA: Ο Καμαρά στο ίδιο δωμάτιο με άλλους τέσσερις!

Επιστολή στη FIFA έστειλε ο Ολυμπιακός για να υπάρξει «προβληματισμός» σχετικά με τις μετακινήσεις Αφρικανών αλλά κι άλλων χωρών ποδοσφαιριστών που φεύγουν για τις πατρίδες τους να παίξουν με τις εθνικές ομάδες και κινδυνεύουν άμεσα από την πανδημία, αφού δε τηρούνται να υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Καμαρά, ο Ελ Αραμπί και ο Χασάν να προσβληθούν από τον ιό και να απέχουν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ολυμπιακού, δεν θα παίξουν στο ντέρμπι, ούτε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μαντί Καμαρά στην προηγούμενη εθνική διακοπή, αποχώρησε από την εθνική ομάδα (μαζί με όλους τους συμπαίκτες του) διότι η ομοσπονδία της Γουινέας τους έστειλε στην Πορτογαλία να μείνουν τέσσερις-τέσσερις στο ίδιο δωμάτιο. Επέστρεψε στην Ελλάδα και λίγες ημέρες μετά διαγνώστηκε θετικός.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε στη Ντουάλα του Καμερούν έπειτα από την διάγνωση του χθες και το Μαρόκο το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να αφήσει εκεί μαζί και τον γιατρό της αποστολής. Ο Αχμέντ Χασάν θα πρέπει να νιώθει προνομιούχος που τουλάχιστον είναι στην πατρίδα του την Αίγυπτο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα