Επεχείρησαν να πνίξουν το κορίτσι πατριός και μητέρα

Ξυλοκόπησαν 17χρονη που αρνήθηκε γάμο με 40χρονο

Ο πατριός, μαζί με τη μητέρα, μιας 17χρονης σε περιοχή ενδιάμεσα των Πατησίων και της Κυψέλης, επεχείρησαν να πνίξουν το κορίτσι επειδή αρνήθηκε τον γάμο της με έναν 40χρονο θέλοντας να επιβάλουν τον νόμο της Σαρίας.

Απίστευτο κι όμως… αληθινό. Στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην οδό Ιθάκης, που εκτείνεται από τον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι και την Κυψέλη, ένα ζευγάρι επεχείρησε να επιβάλει σε μια 17χρονη τον νόμο της Σαρίας. Ειδικότερα, όπως μεταδόθηκε από το Mega, το ζευγάρι των αλλοδαπών θέλησε να επιβάλει τον γάμο της κοπέλας με έναν 40χρονο κι εκείνη αρνήθηκε.

Τότε, ο πατριός της και η μητέρα της επεχείρησαν να της επιβάλουν διά της βίας τη θέλησή τους και να την υποχρεώσουν στον γάμο αυτό. Η κατάσταση, μάλιστα, ξέφυγε όταν ο 53χρονος πατριός έκλεισε τη 17χρονη σε ένα δωμάτιο, τη χτύπησε βάναυσα και επεχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο σχετικό ρεπορτάζ, ο πατριός επεχείρησε να πνίξει τη 17χρονη και σε αυτή την προσπάθεια συμμετείχε και η 47χρονη μητέρα. Τόσο ο 53χρονος όσο και η 47χρονη έχουν συλληφθεί και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Εισαγγελία Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα