Εποχή Δημητριάδη στην Intralot

Τα ηνία του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου παρέδωσε ο εμβληματικός ιδρυτή του Σωκράτης Κόκκαλης

Στον αστερισμό της διοίκησης Χρήστου Δημητριάδη έχει περάσει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα η Intralot, έπειτα από την απόφαση του εμβληματικού ιδρυτή της, Σωκράτη Κόκκαλη, να αφήσει τα ηνία του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο Σ. Κόκκαλης διατηρεί τη θέση του εκτελεστικού προέδρου του Δ.Σ. και όπως ο ίδιος υπογράμμισε η νέα εποχή για την Intralot ξεκινάει με το πέρας της περιόδου αναδιάρθρωσης που «έτρεξε» το 2019 και θα είναι ένα ξεκίνημα δυναμικά που θα έχει για αιχμή την ψηφιακή τεχνολογία. Ειδικά για τον νέο CEO, Χρ. Δημητριάδη, ο κ. Κόκκαλης στάθηκε στη μακρά θητεία του στην εταιρεία κατά τα τελευταία 12 έτη και στην βαθιά γνώση που διαθέτει σε ό,τι αφορά τις τεχνολογίες του κλάδου. Για του λόγου του αληθές, να πούμε ότι ο Χρ. Δημητριάδης εργάζεται στον κλάδο της Τεχνολογίας επί 19 χρόνια, είναι κάτοχος 3 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και 6 βραβείων. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών από την πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και διδάκτωρ Τεχνολογίας Πληροφορικής και Ασφάλειας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στην INTRALOT ο Χρ. Δημητριάδης εργάζεται από το 2007 και από την προηγούμενη θέση του αυτήν του επικεφαλής ασφάλειας πληροφοριών του ομίλου Intralot διαμόρφωσε την τεχνολογική στρατηγική του group και διαχειρίστηκε την παροχή λύσεων και υπηρεσιών σε 47 περιοχές σε όλο τον κόσμο. Επίσης ανέπτυξε το εταιρικό σύστημα διαχείρισης ρίσκου, τα πλαίσια κυβερνοασφάλειας και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τα πλαίσια καινοτομίας και διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας.

Διαθέτει ηγετική και διοικητική εμπειρία ως μέλος Δ.Σ. και δύο θητείες ως Διεθνής Πρόεδρος του ISACA, μιας Παγκόσμιας Ένωσης Πληροφορικής, η οποία υπηρετεί στελέχη πληροφορικής σε περισσότερες από 180 χώρες.

Διαβάστε επίσης