Έψαχναν τον Κάιπερς στο Βόλο! Να κεράσουν κανένα τσιπουράκι;

Δημοσιογράφοι είναι, πήραν τηλέφωνα στην ΕΠΟ να μάθουν που θα διανυκτερεύσει ο διαιτητής του τελικού, ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερτς. Θα έμενε στην Αθήνα την Παρασκευή το βράδυ και θα πήγαινε οδικώς στο Βόλο αύριο Σάββατο;

Είναι από την Παρασκευή πρωί στο Βόλο; Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Κανένας δεν ήξερε ν’ απαντήσει. Ούτε καν ο Λασκαράκης ο Περικλής δεν ήξερε. Τώρα ήξερε και δεν έλεγε; Αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ήθελαν να ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι αν θα είναι μαζί του και ο Κλάτενμπεργκ. Πάλι απάντηση δεν πήραν. Ήθελαν να ρωτήσουν μήπως και ο δήμαρχος της πόλης κάνει καμία επίσκεψη, έτσι για τα καλωσορίσματα. Μιας και μιλάει πέντε γλώσσες και τα ολλανδικά μέσα.

Μήπως κι εκτός από τον Αχιλλέα, που φημίζεται για την φιλοξενία του, ο Κάιπερς δέχτηκε και άλλες επισκέψεις. Εθιμοτυπικές πάντα. Ευχές για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Μιας κι ο λόγος για το Βόλο, είναι ονομαστός για τα τσιμπουράδικα. Δεν είναι κακή ιδέα να τον πήγαν μια βόλτα τον Κάιπερς να δοκιμάσει. Ένα ποτηράκι, για το καλό της γνωριμίας του με το Βόλο. Κι από μεζέ; Μόνο θαλασσινά. Μαλάκια, κυρίως.

Α, ο Βόλος έχει ξενοδοχεία πολλά και καλά. Έχει, όμως και άλλα, ανεβαίνοντας στο Πήλιο. Στην Μακρυνίτσα, την Πορταριά. Δεν είναι καλή ιδέα να τον έστελναν εκεί τον άνθρωπο. Διαφήμιση για τον τουρισμό θα ήτανε.

Μπορεί να ήθελαν πολλοί να τον δούνε τον Κάιπερς, να πάρουν κανένα αυτόγραφο. Δεν είναι τυχαίος. Ανάμεσα στους δυο – τρεις καλύτερους διαιτητές του κόσμου είναι. Και να ευχηθούν «καλή επιτυχία».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα