Εθνικά και δικαστικά στο μενού του «Μαξίμου Ακούει;»

Τα εθνικά θέματα του Μακεδονικού με τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ και του Αλβανικού με την αρπαγή των περιουσιών των  Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, αλλά και δικαστικές υποθέσεις όπως η νέα αναβολή στη δίκη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και το παραδικαστικό κύκλωμα στη Λαμία, περιλαμβάνει το μενού της σημερινής  τηλεοπτικής εκπομπής του ανεξάρτητου βουλευτή και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκου Νικολόπουλου, στο Kontra Channel, στις 20:00.

«Το Μαξίμου Ακούει;» θα ασχοληθεί επίσης με το θέμα της υπογραφής Μεταναστευτικού Συμφώνου, με τον προϋπολογισμό, καθώς και με τα πρόστιμα που επιβάλει η Επιτροπή Ανταγωνισμού αλλά αυτά χάνονται λόγω παραγραφής.

Τα παραπάνω καυτά θέματα θα αναπτύξει και θα σχολιάσει ο Νίκος Νικολόπουλος, έχοντας προσκλεκλημένους στο στούντιο του Kontra Channel τους δημοσιογράφους Αμέλια Αναστασάκη και Γιάννη Ντάσκα (ντοκουμέντα.Gr), τον διευθυντή του edolioblogspot.gr Άρη Σπίνο, τον εκδότη του Pronews.gr, Τάσο Γκουριώτη, μαζί με τον πρόεδρο των μικρο-ομολογιούχων του Τ.Τ. κ. Μιχάλη Αγγελάκη και τον δημοσιογράφο του  Mikrometoxos.gr, Κώστα Γκουγκάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα