Εξέπνευσε ο Βρετανός βουλευτής που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από εκκλησία

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Ντέιβιντ Αμές, μετά τις πολλαπλές μαχαιριές που του προκλήθηκαν

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Βρετανός βουλευτής ου συντηρητικού κόμματος,  Ντέιβιντ Αμές, που δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι έξω από εκκλησία της εκλογικής του περιφέρειας στο Έσσεξ.

Ο 69χρονος βουλευτής, που ήταν πατέρας πέντε παιδιών και υπέρμαχος του Brexit, νωρίτερα δέχτηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από έναν 25χρονο, ο οποίος -σύμφωνα με την Αστυνομία του Έσσεξ, συνελήφθη-, τον μαχαίρωσε έξω από εκκλησία μεθοδιστών της εκλογικής του περιφέρειας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών.

Ο Ντέιβιντ Αμές δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης, όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε από τον δράστη με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τού Έσσεξ, ο δράστης συνελήφθη και έχει τεθεί υπό κράτηση, ενώ πάνω του βρέθηκε και το μαχαίρι του εγκλήματος.

Ο Ντέιβιντ Αμές είχε ενημερώσει μέσω Twitter ότι θα παρευρεθεί στη συγκεκριμένη εκκλησία, πριν από μερικές ημέρες, στην εκλογική του περιφέρεια. Σύμφωνα με το Sky News, ο Βρετανός βουλευτής είχε προγραμματίσει συνάντηση με ψηφοφόρους του.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα