Εξώδικο του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 για το συσχετισμό με Βουλγαρία

Φωτιές άναψε η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΠΑΟΚ, καθώς στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ», συσχετίστηκε ο σύλλογος και η Θεσσαλονίκη με τη Βουλγαρία.

Έντονος εκνευρισμός στις τάξεις του ΠΑΟΚ που απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1, δίνοντας περιθώριο 48 ωρών στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να απολογηθεί για την κατάπτυστη, όπως σημειώνει, αναφορά που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου, επισημαίνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Τι ήταν αυτό όμως που έφερε εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ; Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη μέσα από τηλεπαιχνίδι του καναλιού, σχετιζόμενο άμεσα με τη λέξη… Βουλγαρία!

Συγκεκριμένα, κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ», με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Από πλευράς ΠΑΟΚ μιλούν για κατάπτυστη αναφορά, ζητώντας άμεσα επανόρθωση, και σε πρώτη φάση έστειλαν εξώδικο.

Το αξιοσημείωτο δε της υπόθεσης είναι πως επρόκειτο για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή και συνεπώς πέρασε και μετά το σχετικό μοντάζ, με την έγκριση του σταθμού.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα