Φαν’ τ Σιπ: «Μείναμε πιστοί στην τακτική μας» (Τις… Γεωργίες θέλουμε να κερδίζουμε)

Ωραία η εθνική, με το 1-1 στο Βέλγιο. Ωραία ήταν και μ την Ισπανία, 1-1. Με τη Γεωργία που χρειάστηκε να βάλει την μπάλα στα δίκτυα, στην Τούμπα, προηγήθηκε με αυτογκόλ και ισοφαρίστηκε απομτου7ς Γεωργιανούς.

Και βγαίνει ο Τζόνι Φαν’ τ Σιπ και σου λέει ότι με το Βέλγιο μας βγήκανε το πλάνο και συγχαρητήρια και άλλα τέτοια χαζά.

Τι να το κάνουμε, μάστορα που μας βγήκε το πλάνο ένα φιλικό; Θα μας μάθεις να βάζουνε την μπάλα στα δίκτυα, όταν παίζουμε με τις Γεωργίες; Ο Σάντος κι ο Ρεχάγκελ το είχαν βρει το κόλπο. Βρες το κι εσύ, άμα είσαι προπονηταράς όλα τα άλλα, είναι μούρη, ότι πήρες ισοπαλία με την Ισπανία και το Βέλγιο.

Οι δηλώσεις του Ολλανδού

«’Ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Είχαμε μόνο τρεις ημέρες για προετοιμασία, κάναμε καλές προπονήσεις και εφαρμόσαμε στο γήπεδο όσα δουλέψαμε. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους και την μαχητική τους εικόνα. Μείναμε πιστοί στην τακτική μας».
Τα στοιχεία που οδήγησαν στην ισοπαλία απέναντι στο Νο1 της κατάταξης της FIFA: «Μείναμε συμπαγείς, πιέσαμε όπου έπρεπε. Είχαμε και δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μασούρα και τον Μπακασέτα. Το Βέλγιο ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο μέρος, είχαν επικίνδυνες σέντρες από τα δεξιά, στο ημίχρονο αλλάξαμε, πήγαμε πίσω με πέντε παίκτες. Τους κόστισε και τους δυσκολέψανε σημαντικά. Πετύχαμε και ένα ωραίο γκολ από μία στημένη φάση. Ήταν ένας συνδυασμός, να παίζουμε το παιχνίδι μας όταν μας δίνεται η ευκαιρία αλλά και να τους δυσκολέψουμε το παιχνίδι τους, να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα