Φαν ’τ Σιπ – Μην το χάσουμε το κελεπούρι

Σε ποια άλλη Εθνική ομάδα του κόσμου ένας προπονητής θα είχε τρεις (ούτε μία, ούτε δύο) αποτυχημένες απόπειρες) να πάει σε μια μεγάλη διοργάνωση και θα συζητούσαν το ενδεχόμενο… ανανέωσης του συμβολαίου του; Μόνο στην Ελλάδα! Όσοι –τέλος πάντων–  γυρόφερναν την παραμονή του Ολλανδού προπονητή που σε όποια διοργάνωση και να επιχείρησε να προκριθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, απέτυχε…

Ο Φαν’τ Σιπ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις 31 Ιουλίου του 2019 όταν διαδέχτηκε τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά απέτυχε να στείλει την Εθνική στην τελική φάση τού EURO 2020. Η δεύτερη αποστολή του 57χρονου προπονητή ήταν στο Nations League (2020/21), όπου έπρεπε να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στην πρώτη θέση ενός σχετικά βατού ομίλου με Σλοβενία, Μολδαβία, Κόσοβο και Κύπρο όπου κατάφερε να έρθει… δεύτερος!

Και τέλος, στόχος του Φαν’τ Σιπ ήταν να οδηγήσει την Εθνική μας τουλάχιστον στη δεύτερη θέση του  προκριματικού ομίλου, ώστε να «έμενε» ζωντανή για το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά ήρθε τρίτος.

Κι όμως! Μερικοί θέλανε να τον κρατήσουνε! Μη χάσουμε το κελεπούρι…

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα