Φεράρα: «Ο Μαραντόνα πλήρωσε για τα λάθη που έκανε»

O Τσίρο Φεράρα συνδεόταν με το Ντιέγκο Μαραντόνα με δυνατή φιλία. Ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουβέντους και της Νάπολι παραδέχτηκε ότι συγκλονίστηκε από τον θάνατο του «Ντιεγκίτο». Ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε πως δεν θα τον έχει στο μυαλό του, ως έναν  ήρωα όπως έχει επικρατήσει στο νου των περισσοτέρων ποδοσφαιρόφιλων.

«Είμαι συγκλονισμένος, στην αρχή δεν ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να πω δυο πράγματα για έναν πολύ καλό φίλο και πρώην συμπαίκτη» ανέφερε ο ίδιος ο Φεράρα σε συνομιλία που είχε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον Κριστιάν Βιέρι.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος τόνισε:

«Ο Μαραντόνα μας άφησε αναμνήσεις που δεν θα σβήσουν ποτέ. Μοναδικές στιγμές. Ήταν πολύ καλός μου φίλος, όμως πλήρωσε για τα λάθη που έκανε… Πάντοτε τον υποστήριζα και τον υπερασπιζόμουν, αλλά έκανε λάθη. Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι ο Ντιέγκο ήταν ήρωας όμως οι ήρωες είναι τέλειοι. Δεν κάνουν λάθη. Ο Ντιέγκο είναι το ακριβώς αντίθετο από τον ήρωα. Είχε αδυναμίες, έκανε λάθη και τα πλήρωσε. Δεν παύει, όμως, να είναι ο καλύτερος που έχει υπάρξει…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα