FIFA/UEFA: Ξεφτίλισαν τους μεγιστάνες (Ανιέλι, Αμπράμοβιτς & Σια) – Θα ξεφτιλιστούν με την Ολιστική (Από Διακοφώτηδες,Χατζησαρόγλου & ΣΙΑ)!

Εγώ άλλο θέλω να σου πω μ’ αυτό το νταβαντούρι-γιαλαντζί που έγινε με την UEFA και τους 12 που πήγαν να στήσουν το δικό τους μαγαζάκι για να μαζέψουν όλο το μαρούλι του ποδοσφαίρου. Στο πιτς-φιτίλι τους καθαρίσανε, πριν προλάβουνε να πούνε κίμινο. Έτσι είναι.

Και μιλάμε, τώρα, για φραγκάτους που μπορούν ν’ αγοράσουν δέκα Ελλάδες μαζί. Γκλέιζερ και Κρόνκι και Ανιέληδες, Μαντζούρ και βάλ’ τα να πάνε, πήγανε. Προσοχές βαρέσανε μπροστά τους Τσεφέρηδες και τους Θεοδωρίδηδες. Βάλανε την ουρά στα σκέλια και ξαναγύρισαν στο μαντρί.

Και ρωτάω, τώρα, εγώ. Με μια δήλωση του Τσέφεριν, ότι θα τους πετάξουνε έξω από το Champions League και τα Μουντιάλ, τα EURO και τα ρέστα, κατεβάσανε σώβρακα οι κλασάτοι γεμάτοι στο ευρώ και το δολάριο. Και δεν μπορεί η UEFA να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Έτσι είναι, μάστορα. Έτσι έχουν τα πράγματα. Ήρθε και στον Μηστοτάκη ο Τσέφεριν, μην τον ξεχνάμε. Μαζί με τον τότε αντιπρόεδρο της FIFA, τον Κρεγκ Κλαρκ. Δυο ώρες τα συζητάγανε, ο Γεραπετρίτης, αντί να τους πει βάλτε μία τάξη στα πράγματα, έβαλε τον πρωθυπουργό να υπογράψει. Ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία παρέμβαση στο καταστατικό. Ψώνισε από σβέρκο.

Κανονικά, δηλαδή, ο επιτελικός, που ήταν και η προξενήτρα, να έρθουν ο Τσέφεριν με τον Κλαρκ στου Μαξίμου, δυο κουβέντες έπρεπε να τους πει. Ο πρωθυπουργός κι εγώ, κύριοι, δεν ξέρουμε από αυτά. Εμείς κάνα ματσάκι βλέπουμε στην τηλεόραση για να ξεκουράζεται το μυαλό μας. Εμείς ξέρουμε ότι εδώ γίνεται της Πόπης το κάγκελο. Σας παρακαλούμε, δώστε μια λύση. Και να τους αφήσουνε να παίξουνε μπάλα μονάχοι τους οι FIFAτζήδες και οι UEFAτζήδες.

Δεν είναι φοβερό αυτό το πράγμα, μάστορα; Η UEFA καθήλωσε ολόκληρο Πέρεζ και ολόκληρο Ανιέλι και ολόκληρο Αμπράμοβιτς, και έχασε από τον Γραμμένο, τον Γαβριηλίδη και τον Χατζησαρόγλου και τον Αστέριο Αντωνίου. Τους ξεφτιλίσανε οι δικοί μας. Τα σώβρακα τους πήρανε.

Ποιος Μαντζούρ τώρα, ρε. Αυτός είναι για να πατάει ένα κουμπί και να βγάζει πετρέλαιο στην Αραβία. Μόνο από χρήμα ξέρει. Κι άπαξ κι έπαιρνε κανέναν Εκτελεστικό από την ΕΠΟ, θα διπλασίαζε τα κέρδη του. Να μην ξεφύγω, όμως.

Πέρα από την πλάκα τώρα. Η FIFA και η UEFA δεν είναι παίξε-γέλασε, μάστορα. Ο ορισμός της παγκοσμιοποίησης είναι. Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση που θέλουνε να φτιάξουνε και στην πολιτική. Πρώτος και καλύτερος, ο Γιωργάκης Παπανδρέου το είχε πει στον Καναδά. «We need a global government and we need it fast», είχε πει ο Γιώργαρος. Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση και άμεσα, δηλαδή.

Έτσι είναι FIFA και UEFA. Παγκόσμια διακυβέρνηση. Σε κάθε μία χώρα έχουνε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για να ακούει τι θα κάνει και να τους ψηφίζει. Και δεν μπορούνε να καθίσουν προσοχή τους BIG-4 στην Ελλάδα; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Δυο κουβέντες έπρεπε να τους πούνε αυτοί οι Λάκοβιτς και οι Χούμπελ. Ακούστε, κύριοι BIG-4. Εμείς δεν είμαστε για να παίζουμε μαζί σας. Τις εκλογές θα τις κάνετε έτσι, έτσι θα επανδρώσετε τα δικαιοδοτικά σας όργανα, έτσι με τη διαιτησία. Έχετε δυο μήνες περιθώριο. Τον τρίτο μήνα, τέσσερα χρόνια εκτός Ευρώπης.

Απλά και κατανοητά πράγματα. Όχι πολλά «σούξου μούξου μανταλάκια». Κι άσ’ τους να τρέχουνε. Κι άμα το παίξει πονηρός κανένας, διακόπτεις και το πρωτάθλημα. Μόνο έτσι φτιάχνει το πράγμα. Ούτε βλαχοπρόεδροι, ούτε Βακάληδες και Διακοφώτηδες.

Και μην πει κανένα κορόιδο για την ολιστική μελέτη. Άντε για τα μάτια του κόσμου να περάσουνε κάνα-δυο άρθρα. Πάλι θα την εκθέσουνε και τη FIFA και την UEFA τα γατόνια της ΕΠΟ. Πώς; Θα τους γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα