«Φιλοχρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές οι απόψεις Κρανιδιώτη»

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε και πάλι ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά από ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, στην οποία χρησιμοποιούσε σκληρές εκφράσεις κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρλέτης χαρακτήρισε «φιλοχρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές» τις απόψεις του συμβούλου του πρωθυπουργού και έκανε λόγο για ένοχη σιωπή από την πλευρά της κυβέρνησης, αντί της άμεσης αποπομπής του από τον Αντώνη Σαμαρά.

Στη σχετική δήλωση του Σκουρλέτη σημειώνεται: «Η ένοχη σιωπή εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά σχετικά με τις φιλοχρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές απόψεις του συμβούλου του κ. Φ. Κρανιδιώτη εγείρουν μείζον πολιτικό θέμα.

Αντί της άμεσης αποπομπής του κ. Κρανιδιώτη, ο κ. Σαμαράς επιλέγει να σιωπά γεγονός που μαρτυρεί την συμφωνία του με τις απόψεις του συμβούλου του.

Αλήθεια με τέτοιες απόψεις, που ανακαλύπτουν εκλεκτικές συγγένειες με τη νεοναζιστική Χ.Α. , που αποκαλούν «σκυλολόι» την αξιωματική αντιπολίτευση και προπαγανδίζουν το διχασμό θα απαντήσει ο κ. Σαμαράς στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα;

Δυστυχώς για τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ ο κ. Κρανιδιώτης δεν είναι ο μόνος από το πρωθυπουργικό περιβάλλον που έχει ανακαλύψει εν δυνάμει σύμμαχους στην ΧΑ. Πριν λίγες μέρες ο κ. Μπαλτάκος είχε υποστηρίξει παρόμοιες απόψεις .

Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάψει να κρύβεται. Οφείλει απαντήσεις απέναντι στον ελληνικό λαό».

Σημειώνεται πως ο Κρανιδιώτης έγραψε μεταξύ άλλων: «Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, φυλάω τις σφαίρες μου για τον αληθινό αντίπαλο … Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ’ αρχ… μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλ…».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε άμεσα ζητώντας από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση αλλά η σιωπή από το Μαξίμου, τον οδήγησε σε νέο σχόλιο σήμερα διά στόματος Σκουρλέτη.

Διαβάστε επίσης