Φώφη και Γιώργος στην εξόδιο ακολουθία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Κηφισιά εψάλη η εξόδιος ακολουθία του Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έφυγε ξαφνικά από την ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 72 ετών.

Το τελευταίο αντίο στο ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπαν και η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως και πολλοί νυν και πρώην βουλευτές, αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής, υφυπουργός και διευθυντής του ΙΚΑ, πέθανε το Σάββατο 22 Ιουνίου σε ηλικία 72 ετών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κύμης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, η ταφή θα λάβει χώρα σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία. Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια είπε επίσης πως αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά, στη μνήμη του, το υπό σύσταση «Πελοποννησιακό Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης – Αγροτικής Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας» της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, του οποίου ήταν εμπνευστής και αποτελούσε το ύστατο όνειρο ζωής του.

 

Διαβάστε επίσης