Φονικό στα Ανώγεια: Στη φυλακή πλέον ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη

Μετά από σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. «Η ζωή μου είναι πια κόλαση», είπε ο καθ’ ομολογία δράστης

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 29χρονος που κατηγορείτε για τη δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη στα Ανώγεια, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Ο 29χρονος, γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που έχασε και αυτός τη ζωή του στο διπλό φονικό των Ανωγείων, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, μετά την πολύωρη κατάθεσή του. Όπως μεταδίδει το ekriti, η απολογία του ήταν πολύωρη και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο του Ρεθύμνου, βρέθηκαν αρκετοί συγγενείς του. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 29χρονου και σύζυγος του Λευτέρη Καλομοίρη αλλά και τα αδέρφια του καθ’ ομολογία δράστη. Εις βάρος του η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο.

Μιλώντας στον ANT1, ο 29χρονος δήλωσε: «Η ζωή μου είναι πια κόλαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο», είπε και τόνισε πως: «Τη στιγμή που εγώ ήμουν στην Αστυνομία, τον πατέρα μου τον κατεβάζανε στον τάφο. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα»

 

Διαβάστε επίσης