Φωτορεπόρτερ κατά της διοίκησης του ΟΑΚΑ

H προχειρότητα διοργάνωσης του πρωταθλήματος την τρέχουσα περίοδο ξεπερνά κάθε όριο.

Στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ο φωτορεπόρτερ Παναγιώτης Μοσχανδρέου, καθώς κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης τον καταπλάκωσε διαφημιστική πινακίδα.

Η αντίδρασή του να σταματήσει με το χέρι την πινακίδα πριν αυτή τον χτυπήσει στο κεφάλι, αποδείχτηκε σωτήρια. «Κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και δυστυχώς, εγώ κόντεψα να μην γυρίσω σπίτι μου. Ευτυχώς πρόλαβα και κράτησα την πινακίδα πριν χτυπήσω στο κεφάλι. Κανείς από τους υπεύθυνους του αγώνα και του γηπέδου δεν ασχολήθηκε με το γεγονός του τραυματισμού μου παρότι έπαιξε σε απευθείας μετάδοση αλλά και μέσα από τις φωτογραφίες συναδέλφων. Μέχρι και σήμερα και παρά την καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, κανείς δεν έχει αντιδράσει», είπε χαρακτηριστικά το θύμα που βρισκόταν στον προβλεπόμενο χώρο των φωτορεπόρτερ στο ΟΑΚΑ.

Η πινακίδα που ξηλώθηκε θα μπορούσε να βρει τον οποιοδήποτε στον αγωνιστικό χώρο.

Στην Ξάνθη άρχισε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και μετά από 20 λεπτά διακόπηκε και συνεχίστηκε την επόμενη μέρα. Κανείς δεν δίνει οδηγίες στους διαιτητές ότι οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται με ασφάλεια; Κανείς δεν ελέγχει πώς και με τι στηρίζουν τις διαφημιστικές πινακίδες;

Το καμπανάκι έχει χτυπήσει αλλά οι αρμόδιοι έχουν… άλλες δουλειές.

Διαβάστε επίσης