Φρέντι Μπελέρης πήρε εξάωρη άδεια από τη φυλακή για να πάει στην κηδεία της γιαγιάς του

Η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου

Ο Φρέντι Μπελέρης, εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας που είναι έγκλειστος σε φυλακές της Αλβανίας, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (31/12), πήρε άδεια από τις Αρχές της χώρας για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Albanian Post, κατά συνέπεια, ο Φρέντι Μπελέρης έλαβε μόνο έξι ώρες προθεσμία γι’ αυτό και στη συνέχεια πρέπει να επιστρέψει πίσω από τα κάγκελα.

Η Διεύθυνση Φυλακών εξήγησε ότι έλαβε όλα τα μέτρα για να συνοδεύσει τον Φρέντι Μπελέρη, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.

Στις 10 Ιανουαρίου η συνέχεια της δίκης

Η κατάσταση αυτή έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενο αίτημά του, όπου ζητούσε να του επιτραπεί να ορκιστεί στον Δήμο Χειμάρρας.

Ωστόσο, το Δικαστήριο έχει απαντήσει αρνητικά στον Φρέντι Μπελέρη μέχρι την οριστική έκβαση της δίκης του.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Φρέντι Μπελέρη θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου και έγινε δεκτό το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, να καταθέσουν επιπλέον μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου εμφανίστηκαν πέντε μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων να καλέσουν τον πρόεδρο του δικαστηρίου της Αυλώνας και την εισαγγελία της ίδιας πόλης στη λίστα των μαρτύρων.

«Η υπόθεση είναι κακοστημένη, με έβαλαν στη φυλακή με πλαστό ποινικό μητρώο», τόνισε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα