Γδύνονται για να εμψυχώσουν τους στρατιώτες

Μπορεί καθημερινά στη Λωρίδα της Γάζας να χάνονται δεκάδες ζωές (στη συντριπτική τους πλειονότητα άμαχοι), ωστόσο, αυτό δεν πτοεί τις νεαρές Ισραηλινές που φωτογραφίζονται ημίγυμνες σε μία προσπάθεια να τονώσουν το ηθικό του στρατού της χώρας τους.

Μάλιστα, δημιούργησαν στο Facebook ομάδα με τον τίτλο «Στο πλευρό των Δυνάμεων Αμυνας του Ισραήλ» και ποστάρουν συνεχώς σέξι φωτογραφίες τους. Κάποιες φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, άλλες γυμνές και μερικές κρατώντας αυτόματα όπλα στα χέρια τους, οι γυναίκες του γκρουπ φωτογραφίζονται έχοντας γράψει στο κορμί τους συνθήματα υπέρ του στρατού, όπως «Αγαπώ τις Δυνάμεις Αμυνας του Ισραήλ» και «Στο διάολο η Χαμάς».

Πρέπει να σημειώσουμε, πως μέσα σε ελάχιστες ημέρες, η ομάδα συγκέντρωσε χιλιάδες «likes», ενώ σύμφωνα με τον ιδρυτή της, τον Γκάμπρειλ Μπεγιό, η ιδέα γεννήθηκε από την ανησυχία που είχε ο ίδιος για τους στρατιώτες. Τόνισε, δε, ότι κανείς δε μπορεί να συγκριθεί με το Ισραήλ γιατί η χώρα διαθέτει τα «πιο μεγάλα μυαλά και τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο».

Παρόλα αυτά, λίγες ημέρες αργότερα η σελίδα «εξαφανίστηκε» από το δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης και αντικαταστάθηκε από άλλη της ίδιας φιλοσοφίας και αισθητικής, ενώ προστέθηκε και μία ακόμα με λιγότερο αποκαλυπτικές φωτογραφίες που φέρει τίτλο «Τα κορίτσια αγαπούν τις Δυνάμεις Αμυνας του Ισραήλ».

Η «Α» σας παρουσιάζει μερικές… «καυτές» φωτογραφίες των κοριτσιών!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα