ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΒΡΑ: Στον οίστρο της συμφωνίας και του Eurogroup

Με… ποιητική διάθεση και «μούσα» την πρόσφατη συμφωνία για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους η ασφαλιστική σύμβουλος Γεωργία Ζάβρα σχολιάζει την επικαιρότητα από το iapopsi.gr.

Με… ποιητική διάθεση και «μούσα» την πρόσφατη συμφωνία για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους η ασφαλιστική σύμβουλος Γεωργία Ζάβρα σχολιάζει την επικαιρότητα από το iapopsi.gr.

 

# Θηλυκός «Χίτλερ»: Το «χρέος», σου επιμήκυνα και εσύ Μακεδονία, δώρισες εις τους Σκοπιανούς, του Βαραββά σωσία..(Εσχάτη Προδοσία…)

Το μαγικό ραβδάκι μου τώρα θα εμφανίσω και το μισό… απ’ τη χώρα αυτή, θα το εξαφανίσω… Αυτό που το ξεκίνησε the small child Giorgakis, εσύ το ολοκλήρωσες δίχως το δαχτυλάκι, να το κουνήσεις μάστορα, τα εύσημα δικά σου, δίχως να σπάσουν ευτυχώς τα αυγά μες την φωλιά σου..

 

# Γραβατωμένος Αλέξης στην υπηρεσία του Γερμανού, συγνώμη μπερδεύτηκα, λάθος, του λαού ήθελα να πω…:

Τους τσάκισα τα κόκαλα με χίλιες διμοιρίες, με τα γνωστά παλιόμουτρα που κάνουν «αγγαρείες»…

Απ’ τον παράδεισο μου λεν πως έχει βγει το ξύλο, για αυτό και εγώ πλεόνασμα έχω και για τον φίλο.. (Διαμαρτυρόμενοι Ψαράδων…)

Τέλειωσα και ησύχασα και με τους Ευρωπαίους Euro group, και τώρα απευθύνομαι σε αυτούς τους πειναλέους, που όλο διαμαρτύρονται χωρίς να αποδεχθούνε πως πρέπει να πληρώσουνε, τα χρέη…  που χρωστούνε…

Ένα άλλο επιχείρημα σε όσους διερωτούνται, πόσοι από σας θα ζήσουνε εμάς για να θυμούνται;

(Τα είπα και ησύχασα..)

# Περιχαρής ο ευτραφής Πανούλης: Έναν σφιχτό εναγκαλισμό Αλέξη μου σου δίνω, και τις καλύτερες ευχές, να πίνεις ότι πίνω.. Νεανικό Αλτσχάιμερ μπορεί να έχω πάθει, όμως στις πλάτες του λαού, θα μάθω από τα λάθη… (Είμαι μικρός και άμαθος, μα η ζωή μπροστά μου, στήριγμα η καρέκλα μου στα τόσα  βάσανά μου..)

Ο Λαός σε διαρκή αναζήτηση των δύο εξαφανισμένων Αλέξη και Πανούλη (όταν άρχισαν να τους καίνε τα κρεμμύδια, από την οργή του…) εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

Silver Alert

Εξαφανίσεις δύο γνωστών μεσιτών, αγοραπωλησίας Μακεδονίας:

-Αλέξιος ο αγγελιοφόρος της αλλαγής που ατυχώς δεν πραγματοποιήθηκε, βρισκόμενη επί μακρόν σε περίοδο μετάλλαξης η οποία ολοκληρώθηκε τελικώς μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές μας και τις  «επινίκιες» εκδηλώσεις μας της υπογραφής της σύνθετης ονομασίας, και την επιτυχούς έκβασης του Euro group βοήθειά μας..

– Παναγιώτης στηρίζω-διαφωνώ-στηρίζω τελικώς, μετά από την ερωτική εξομολόγηση της καρέκλας μου…(Μη μου φύγεις Παναγιώτη, κι ας σε πουν αυτοί Προδότη..)

ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ πάσχουν από αμνησία προεκλογικών υποσχέσεων, και εμφανίζουν συμπτώματα παθολογικής εξάρτησης με την εξουσία..

Οι έρευνες στο βυθό της λίμνης προς ανεύρεση των δύο αγνοουμένων, ευτυχώς δεν απέδωσαν καρπούς..

Στην περίπτωση ανεύρεσής τους (πιθανώς να κυκλοφορούν μασκαρεμένοι), ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ; Αξίζει να σημειωθεί ότι  θα δοθεί-δοθούν ως τιμητική αμοιβή-αμοιβές. στον ευρόντα-ευρόντες, αρχικώς η χαρά της προσκόμισής τους σε συγκροτηθέν για το σκοπό αυτό, λαϊκό δικαστήριο, προς απονομή της δικαιοσύνης, και επιβολή ποινών, και στη συνέχεια τιμητική θέση θα έχει-έχουν  στις πανηγυρικές εκδηλώσεις εορτασμών της εξεύρεσης-σύλληψης που θα διοργανωθεί από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού..

Αμήν και πότε!

 

 

Διαβάστε επίσης