Για τον Γκεστράνιους: Η επίθεση του Αλαφούζου αφορούσε στον… Μαρινάκη για το περσινό ματς, όχι τον Ιβάν για το φετινό!

Να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα. Ο Γκρεστράνιους που έβαλε ο Κλάτενμπεργκ, αδικεί τον Παναθηναϊκό και λέει ότι έκανε λάθος. Ο Παναθηναϊκός βάζει γκολ, που φυσικά, ακυρώνεται, γιατί είχε προηγηθεί σφύριγμα του Φινλανδού. Ποιος επωφελήθηκε από το σφύριγμα αυτό; Μήπως ο ΠΑΟΚ που έβαλε δυο ακόμα βαθμούς στο σακούλι του;

Αυτό έγινε, μάστορα. Και βγαίνουν σ’ αυτή την εκπομπή του Open TV και το λένε, ρε. Ότι ο Νικόλας Βασιλαράς, δεν εννοούσε τον ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις του, αλλά τον Ολυμπιακό. Επειδή πέρυσι ο Γκρεστράνιους δεν του είχε δώσει δυο πέναλτι.

Φοβερά πράγματα. Ο Γκέστρα έδωσε δυο βαθμούς στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Βασιλαράς εννοούσε τον Ολυμπιακό. Και γιατί δεν τον έβγαζαν το Βασιλαρά να μιλήσει; Μέχρι και την περασμένη αγωνιστική, συνεργάτης τους ήτανε, έβγαινε στην εκπομπή. Μήπως έχασαν το τηλέφωνο;

Το’ χει ξεφτιλίσει το έργο ο Ιβάν Σαββίδης με τους Σαββιδοτέχνες. Μόνιμα το άσπρο – μαύρο. Ο Παναθηναϊκός χάνει την Ευρώπη σε ματς στην Τούμπα, ο ΟΠΑΟΚ επωφελείται και οι Σαββιδοτέχνες βγάζουν το συμπέρασμα, ότι ο Αλαφούζος εννοούσε το Μαρινάκη. Και για το περσινό παιχνίδι, ούτε καν το φετινό.

Τώρα, αυτό που είπε ό Κάκος ότι έγινε πέναλτι στον Κρμέντσικ, είναι ως μη γενόμενη η φάση. Άπαξ και το είπε ο Τάσαρος, των οκτώ χαρτιά το μήνα, άστο, πάμε γι άλλα. Ο Τσέχος έχει πέσει ήδη στο χορτάρι και ο Τάσαρος λέει ότι του απάντησε ο Πούγγρουρας το πόδι. Άντε γεια και καθαρή καρδιά.

Να στο κλείσω ωραία. Είπε ο Βασιλαράς τίποτα για τον ΠΑΟΚ; Ανέφερε το όνομα ΠΑΟΚ πουθενά; Πουθενά. Πώς έβαλαν το συμπέρασμα ο Κόλκας με το Βασιλόπουλο ότι μιλούσε για τον ΠΑΟΚ; Διότι όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα