Γιάννης Οικονομάκης: Και με τον αστυφύλαξ (ΟΣΦΠ) και με τον χωροφύλαξ (ΠΑΟ-ΑΕΚ)

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε στο Διαιτητικό, το οποίο ανέτρεψε την απόφαση της Super League, για την αγωνιστική που δεν έγινε λόγω της απεργίας των διαιτητών. Η ερώτηση είναι πάρα πολύ απλή. Όλοι αυτοί που αποφάσιζαν με ψήφους 13-3 να βάλουν την αγωνιστική όχι εμβόλιμα, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, γνώριζαν ότι παρανομούν, ή όχι;

Προφανώς και το γνώριζαν, αλλά έτσι είχε πέσει «γραμμή». Κι άλλη ερώτηση: Τέτοιες αποφάσεις σαν κι αυτή τη Super League παράγουν βία ή όχι; Παράγουν στο 100%. Άρα, στο νομοσχέδιο για τη βία, ο Βασιλειάδης πρέπει να προβλέψει και τέτοιες περιπτώσεις, όπου η παρανομία είναι καραμπινάτη.

Τώρα, γιατί έγινε αυτό το 13-3; Για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ο Σαββίδης με τον Μελισσανίδη και μόνο γι’ αυτό. Τη θέση του Ολυμπιακού υποστήριξαν ο Άρης κι ο Πανιώνιος. Έτσι, όλα καλά. Κι ο καθένας ξέρει ποιους «ελέγχει» και πού είναι ο Ολυμπιακός.

Άλλωστε, το «Σαββιδοτεχνείο», μόλις βγήκε η απόφαση αυτή, έγραφε ότι ο Ολυμπιακός υπέστη συντριπτική ήττα. Μάλιστα. Κι ότι δεν ελέγχει, πλέον, το «σύστημα», που είναι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Μιλάμε, ότι το «Σαββιδοτεχνείο» δεν ξέρει ούτε τον ρόλο του να υπερασπίζεται. Αυτό που έλεγε να έρθουν πίσω οι Κυριακές και τα Σάββατα, τώρα λέει ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει το σύστημα. Κακοί υπηρέτες του συστήματος.

Και κάτι άλλο. Δουλεύει ακόμη στη Super League ο μέγας νομικός Οικονομάκης; Αν ναι, σίγουρα μπορεί να μη δουλεύει, αλλά να τους δουλεύει… Όλους!

Πρώτα πήγε με τον Θρύλο, αναφέροντας την ΚΑΠ, μετά είπε να μη γραφτεί στα πρακτικά η θέση του, και στο Διαιτητικό πήγε με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ζητώντας την κατάργηση του ΚΑΠ.

Μιλάμε για κανονικό δούλεμα, που όμως ιδιοκτήτες το ανέχονται. Και μετά ψάχνουμε γιατί έχουμε πιάσει πάτο…

Διαβάστε επίσης