Γιατράς: «Αγώνας γιορτή, νίκησε το μπάσκετ, είμαι περήφανος και ευτυχισμένος»

Μπορεί ο Προμηθέας να ηττήθηκε από το Παναθηναϊκό αλλά το αναμενόμενο -με βάση τη διαφορά δυναμικότητας- αποτέλεσμα δεν μείωσε την ικανοποίηση των Πατρινών για το επίτευγμα του Προμηθέα.

Γεγονός που αποτυπώνεται στην έμπρακτη και θερμή συμπαράστασή τους στην ομάδα αλλά και στα λόγια του αρχιτέκτονά της.

Ο Μάκης Γιατράς χαρακτήρισε τον αγώνα γιορτή, επισημαίνοντας ότι νίκησε το μπάσκετ. Χαρακτήρισε τους παίκτες του πρωταθλητές και τον εαυτό του ευτυχισμένο, ευλογημένο και υπερήφανο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη. Ο κόσμος σήμερα ήταν καταπληκτικός και η ατμόσφαιρα αντάξια ενός αγώνα γιορτή για το μπάσκετ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη σήμερα, γιατί νίκησε το μπάσκετ.

Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, όμως βρήκαμε τον αντίπαλό μας σε εξαιρετική κατάσταση και τρομερά φορμαρισμένο. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Δεν κερδίσαμε μεν το παιχνίδι, όμως κερδίσαμε αυτό που είδατε σήμερα στο γήπεδο. Πάμε, πλέον, στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό».

Αν αισθάνεται πρωταθλητής: «Αισθάνομαι ότι πρωταθλητές είναι οι παίκτες μου. Εγώ νιώθω ευτυχισμένος, ευλογημένος και υπερήφανος. Είδα την γυναίκα μου σήμερα στο γήπεδο, νέα παιδιά, τους φίλους τους, παλιούς μου συμπαίκτες, ανθρώπους που ήρθαν από άλλες πόλεις για να μας δουν. Αυτό λέει πολλά.

Νιώθω κουρασμένος μετά από τόσα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέσα στην σεζόν. Προσωπικά αυτό δεν το έχω ξανακάνει. Έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια φέτος. Τα παιδιά, πάντως, πήραν ενέργεια από τον κόσμο και έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, παρότι δεν ήρθε η νίκη».

Πιτίνο: «Έκανε μεγάλο λάθος ο Ολυμπιακός, τον χρειαζόμαστε στο πρωτάθλημα»

Ο Παναθηναϊκός «σφιχταγκάλιασε» το 38ο

Διαβάστε επίσης