Γιώργος Σιγάλας: Η μεγάλη αγάπη δεν ξεχνιέται

Για την σχέση που έχει τα τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό μίλησε ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Σιγάλας.

«Καταλαβαίνω γιατί ρωτάει ο κόσμος. Από εκεί ξεκίνησαν όλα για εμένα. Δεν υπάρχει επαγγελματίας που θα έλεγε όχι σε πρόταση του Ολυμπιακού, πολύ περισσότερο εγώ. Είναι η ιστορία του καθένα, αλλά και το φίλαθλο κομμάτι. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύω να είμαι Ολυμπιακός. Η σχέση αυτή δεν χαλάει, ανεξάρτητα αν μας έμαθε από την επαγγελματική μας δραστηριότητα» τόνισε ο Σιγάλας που σήμερα είναι βοηθός προπονητή στον Κολοσσό Ρόδου.

Ακόμη, ο Σιγάλας μίλησε και για τον Ρόι Τάρπλεϊ με τον οποίο έμεναν στο ίδιο δωμάτιο στα παιχνίδια του Ολυμπιακού:««Το μεγαλύτερο ταλέντο που πέρασε τον Ατλαντικό. Συνεργαστήκαμε για έναν χρόνο, είχαμε πολλές επιτυχίες σε αυτόν τον χρόνο και μια μεγάλη ατυχία. Ήταν καλή καρδιά, καλό παιδί. Είχε κάποιες κακές συνήθειες. Ήταν τεράστιο ταλέντο. Ήμουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί του για μια εβδομάδα και είχα σοκαριστεί (γέλια). Ήταν μια περίοδος που έχουμε χάσει αρκετούς της δικής μου φουρνιάς. Είναι τα κακά της ζωής».

Τέλος, για τον σημερινό Ολυμπιακό, του Γιώργου Μπαρτζώκα σχολίασε: «Έχει δυνατό ρόστερ. Έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα απουσιών. Κάποιος παίκτης μπορεί να είναι πιο σημαντικός από τον άλλο. Η ομάδα έχει βάθος. Ο Σλούκας αρχίζει να παίρνει μπροστά, να αναλαμβάνει περισσότερα στο οργανωτικό και στο εκτελεστικό κομμάτι. Ο Μπαρτζώκας έχει δυνατό σύνολο, χωρίς τον Σπανούλη που είναι μια κατηγορία μόνος του. Έχουν εμπειρία, έχουν νιάτα και το θέμα είναι να βρεθούν όλοι μαζί ώστε να κάνουν ντεμαράζ και να διεκδικήσουν κάτι καλό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα