Γκαγκαλούδης για Χαρδαλιά:«Τον άδειασαν ο Αυγενάκης και ο Μαυρωτάς-Δεν θέλω να λέω ούτε το όνομά του»

Για τις κινητοποιήσεις στον χώρο του Αθλητισμού μίλησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και αναφέρθηκε στο βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του χώρου.

Ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας έστρεψε γι ά΄λλη μια φορά τα βέλη του στον Νίκο Χαρδαλιά, λέγοντας ότι:  «…Δεν είδα κατατεθειμένα πρωτόκολλα. Πριν από πέντε μέρες βγήκε ο κύριος της πολιτικής προστασίας, δεν θέλω να λέω ούτε το όνομά του, και στιγμάτισε χιλιάδες ανθρώπους με ένα τεράστιο ψέμα, που το ίδιο βράδυ ο υπουργός και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού τον άδειασαν. Ότι ο αθλητισμός είναι η δεύτερη μετάδοση του αθλητισμού. Ο δείκτης είναι 0,04, δηλαδή μισός άνθρωπος στους 100».

Ακόμη ο Γ.Γκαγκαλούδης είπε:

Για τη χθεσινή συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Το θέμα δεν είναι τι θα μας πει ο Αυγενάκης. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μας, σκεφτείτε να έχετε μπει στον τέταρτο μήνα ανεργίας, αεργίας, χωρίς να σας έχουν πει το γιατί. Είμαστε χιλιάδες άνθρωποι, πολλά αθλήματα που βιοποριζόμαστε από αυτό».

Για το ότι κάποιοι μπορεί να μη θέλουν την επανέναρξη: «Αν δεν θες να παίξεις, είσαι αντίθετος με την επανέναρξη του αθλητισμού. Αν σε δέκα μέρες πάνε καλά τα πράγματα και πουν να ανοίξει ο αθλητισμός θέλω να δω αν αυτές οι ομάδες θα κατέβουν στο πρωτάθλημα. Αν δεν κατέβουν θα πω ότι είναι οι μεγαλύτεροι μάγκες. Στοιχηματίζω, όμως, ότι θα κατέβουν».

Για τις επαφές με τους ειδικούς: «Οι λοιμωξιολόγοι δεν μας βλέπουν εδώ και πόσους μήνες. Σε καμία ενημέρωση δεν υπήρχε το θέμα του αθλητισμού. Θεωρούσαν ότι είμαστε επιχειρηματίες, εκατομμυριούχοι, ότι είμαστε όλοι ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης. Βλέπω στην τηλεόραση να έχουν βγει οι πάντες, αλλά δεν έχω ακούσει δημοσιογράφο να ρωτήσει για τον αθλητισμό. Ακούς για την εστίαση, για όλα, αλλά όχι για τον αθλητισμό. Υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα