ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ : «Τρέμει» μηνύσεις για τα προσωπικά δεδομένα του Σιαμπάνη

Δεν είναι καλά ο Βάγγος ο Γραμμένος μ’ αυτό που έγινε με τον Σιαμπάνη, που του βγάλανε φόρα παρτίδα τα προσωπικά δεδομένα. Νομικός είναι ο Βαγγέλης, δεν είναι γιατρός, γαιοκτήμονας ή γεωπόνος. Είναι δικηγόρος. Άνθρωπος των νόμων του κράτους είναι. Και βγαίνει το Σαββιδοτεχνείο, πάρ’ τα φόρα παρτίδα όλα.

Τόσα λεφτά ο Σιαμπάνης, στην τάδε διεύθυνση μένει, αυτό είναι το ΑΦΜ του, αυτός είναι ο αριθμός ταυτότητας, τα πάντα όλα. Και με σφραγίδα της ΕΠΟ. Μάλιστα. Είναι ποινικό το αδίκημα, πέρα από αστικό. Απαγορεύεται. Και τι έχει να πει ο Βάγγος ο Γραμμένος;

Αν αύριο του κοτσάρει μια μήνυση με αγωγή μαζί ο Σιαμπάνης, τι θα πάει να πει στο δικαστήριο; Ότι ουδεμία ευθύνη φέρω; Και τι δουλειά κάνετε στην ΕΠΟ, κύριε Γραμμένε; Αυτό θα τον ρωτήσει ο εισαγγελέας. Και τι θ’ απαντήσει ο Βάγγος; Ότι βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή που πήγα και είμαι μονάχα για να βάζω υπογραφές;

Κι όχι μονάχα ο Σιαμπάνης. Κι ο Ολυμπιακός και ο Άρης μπορεί να τον τρέχουνε στα δικαστήρια τον φουκαρά τον Γραμμένο. Κι ο Ολυμπιακός. Όπως το ακούς, μάστορα. «Κύριε Βαγγέλη (Γραμμένε), θα του πούνε, το έγγραφο που δημοσίευσε το sdna έχει απάνω τη σφραγίδα σας.

Αποκαλύψατε όλη την οικονομική μας δραστηριότητα. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό; Απαγορεύεται.» Να σου πω και το πιο κουφό. Μέχρι και τον Άρη και τον Ολυμπιακό μπορεί να τρέξει στα δικαστήρια ο Σιαμπάνης. Να πει ότι εσείς μπορεί να τα δώσατε στη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αλλά σ’ το λέω. Είναι να μην μπλέξεις με δικηγόρους και δικαστήρια. Μπορεί να σου βγάλουνε το λάδι. Να πας στο δικαστήριο με αεροδρόμιο το κεφάλι και να φύγεις με δυο πήχεις μαλλί.

Κατάλαβες, μάστορα, πώς παίζει το έργο; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κάποιος θα την πληρώσει τη δουλειά αυτή, δεν θα πάει έτσι. Αλλά και να μην κάνει μήνυση και αγωγή κάποιος, μπορεί να κινηθεί αυτεπάγγελτα διαδικασία. Μόνος του ο κύριος εισαγγελεύς να παρέμβει.

Κι η πλάκα ποια είναι, ρε. Δέκα νοματαίους νομικό επιτελείο έχει ο ΠΑΟΚ. Ένας δεν βρέθηκε να τους πει ότι μουντζουρώστε τη διεύθυνση του σπιτιού του Σιαμπάνη, το ΑΦΜ του και τα ρέστα; Τους το σφύριξαν και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τα έγγραφα βγήκαν όλα μουντζουρωμένα.

Τώρα, θα πεις, πού εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ. Κύριοι, θα πούνε, εμείς δεν έχουμε καμία ανάμειξη. Ο Τύπος τα δημοσίευσε, εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με το Σαββιδοτεχνείο. Και θα έχουνε και δίκαιο, δηλαδή. Σου λέει η ΠΑΕ, τι σχέση έχουμε εμείς με το sdna; Καμία.

Πάμε παρακάτω. Να δεις ότι πάει μακριά η βαλίτσα. Βγαίνει το Μέσο και δημοσιεύει φόρα παρτίδα. Μάλιστα. Κι είναι ο άλλος βαρεμένος μέχρι το μεδούλι. Παίρνει στο κινητό τον άλλον τον βαρεμένο, αυτός ακόμα έναν βαρεμένο και αριβάρουνε για το σπίτι του Σιαμπάνη. Και μην πει κανένα κορόιδο ότι έχει lockdown και τα ρέστα.

Στέλνουν οι βλαμμένοι ένα sms ότι πάνε για ψώνια και τη στήνουνε έξω από το σπίτι του Σιαμπάνη. Παίρνουν και τίποτα και μετά, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Δεν υπάρχουν τέτοιοι; Παντού, σου λέω εγώ. Βλαμμένοι υπάρχουνε παντού. Γέμισε ο τόπος κατεστραμμένους.

Να σ’ το κλείσω. Ξέρεις, μάστορα, τι προβλέπει ο Νόμος περί προσωπικών δεδομένων; Τα ξέρει πρώτος και καλύτερος ο Βάγγος ο Γραμμένος. Στο ποινικό κομμάτι προβλέπει φυλακή εντός έτους μέχρι και δέκα και το πρόστιμο μπορεί να φτάσει μέχρι και 300.000 ευρώ

Κι είναι άλλο να σου κάνει μήνυση και αγωγή ο Σιαμπάνης και άλλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός ή η ΠΑΕ Άρης. Οπότε, καλά ξεμπερδέματα, Ευάγγελε

ΕΠΟ: Πανικός για τα προσωπικά δεδομένα του Σιαμπάνη

Στην ΕΠΟ έγινε πατατράκ μόλις μάθανε ότι διέρρευσε το συμβόλαιο του Σιαμπάνη στο sdna. Χαμός στο ίσιωμα. Ψάχνανε να δούνε ποιος το έδωσε. Όλοι κατηγορούσαν όλους. Εσύ το έδωσες και τα ρέστα. Φοβερά πράγματα. Ποιος έχει τους κωδικούς για να μπει στο κομπιούτερ, ποιος μέχρι το αρχείο και αμάν, Παναγία μου. Όπως και να ’χει, μάστορα, το θέμα είναι ένα. Ότι ο Γραμμένος εκτέθηκε. Και δεν έφταιγε σε τίποτα να τον τρέχουνε στα δικαστήρια. Κι εντάξει, ο Βάγγος φεύγει. Δεν είναι αμαρτία να του φορτώσουνε μια τέτοια ιστορία; Μήπως και διέταξε καμία ΕΔΕ; Καθόλου. Είπε όταν ρωτήθηκε ότι θα διερευνήσει το θέμα. Και καθάρισε. Αντί να τραβήξει αυτός μπροστά και να δώσει εντολή να γίνει έρευνα. Αλλά πού πας, μακριά. Ο Γραμμένος δεν ήξερε ούτε την υπόθεση του Κρίστινσον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα