Η παρέα της Νάουσας Τσιάρτα, Κυζερίδη, Μάρκου, Τρούπκου έχασε ξαφνικά τον Χρήστο Χατζηδάκη

Θρήνος στη Νάουσα απ’ τον ξαφνικό θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Χατζηδάκη, ο οποίος έφυγε στα 50 του χρόνια προδομένος απ’ την καρδιά του. Ο Χρήστος Χατζηδάκης ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας της Νάουσας στη δεκαετία του ’90 με τους Τσιάρτα, Μάρκο, Κυζερίδη, Τρούπκο και Αλεξιάδη, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο παλαίμαχος παίκτης σήμερα το μεσημέρι αισθάνθηκε έναν πόνο στο στήθος.  Πριν προλάβουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες εξέπνευσε. Ο αιφνίδιος θάνατος του αμυντικού, που είχε αγωνιστεί επίσης σε Νίκη Βόλου και Πιερικό βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Νάουσας, με τον άτυχο άντρα να μην έχει, όπως αναφέρουν τα Μέσα της περιοχής, κάποιο πρόβλημα υγείας και να έχει σηκωθεί κανονικά το πρωί για να πάει στη δουλειά του, προτού τον πιάσουν έντονοι πόνοι στο στήθος και τελικά εκπνεύσει…

Υπήρξε ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα στον ΦΑΣ Νάουσα και τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν ως προπονητής τόσο σε ανδρικές ομάδες (τελευταίος του σταθμός ο ΓΑΣ Κοπανού) όσο και στις Ακαδημίες.

Ο εκλιπών καταγόταν από την Τριανδρία Θεσσαλονίκης, ενώ άφησε πίσω του τη σύζυγό του και δύο ανήλικα κορίτσια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα