Η Βερόνα με επετειακές εμφανίσεις το Σάββατο κόντρα στη Σαουόλο

Το Σάββατο η Βερόνα θα φιλοξενήσει τη Σασουόλο στο «Marcantonio Bentigodi». Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Βερόνα θα φορέσει επετειακή φανέλα για τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της. Με το αποτέλεσμα που έβγαλε η «Macron» για την εμφάνιση να εντυπωσιάζει.

Η Βερόνα ιδρύθηκε το 1903 από μια ομάδα μαθητών γυμνασίου και στο πλαίσιο των εορτασμών ο σύλλογος είχε μια ειδική, περιορισμένης έκδοσης εμφάνιση. Έχουν δημιουργηθεί μόνο 500 αντίγραφα της φανέλας και σε αυτά περιλαμβάνονται και αυτά που θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου στο «Bentegodi».

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει αρκετά διακριτικά μηνύματα και αναφορές στην ιστορία του συλλόγου, ενώ η φανέλα είναι μισή κίτρινη μισή μπλε, στα πρότυπα της πρώτης εμφάνισης η οποία είχε ασπρόμαυρο χρώμα!

Μάλιστα, υπάρχει και λογότυπο του σκουντέτο που κατέκτησε τη σεζόν 1984/85 η ομάδα, το οποίο είναι και το μοναδικό στην ιστορία του συλλόγου. Τέλος, το εσωτερικό του γιακά περιέχει τον περιορισμένο αριθμό έκδοσης της εμφάνισης, μαζί με τους στίχους από τον ύμνο των «τζαλομπλού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα