Ηλιούπολη: 14 κατηγορίες βαραίνουν τον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης

Ο ένστολος την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε σπίτι στην Ηλιούπολη ενώ ο πατέρας της την βίαζε επί σειρά ετών

Με τον μισό περίπου Ποινικό Κώδικα βαρύνονται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη την οποία βίαζαν και εξέδιδαν.

Ειδικότερα, συνολικά με 14 κακουργήματα και πλημμελήματα είναι αντιμέτωποι ο αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε σε αργία και αντιμετωπίζει οριστική απόλυση από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και ο πατέρας της κοπέλας.

Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι άρπαξε την κοπέλα, την κρατούσε όμηρο, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Παράλληλα, ο πατέρας της φέρεται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για αδικήματα:

– Εμπορία ανθρώπων κατ επάγγελμα,
– Συνέργεια στην παραπάνω πράξη,
– Εμπορία κατά ανηλίκου κατ εξακολούθηση,
– Βιασμός κατ εξακολούθηση,
– Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ εξακολούθηση,
– Κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση,
– Γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών,
– Διακίνηση ναρκωτικών,
– Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή,
– Οπλοφορία,
– Οπλοχρησία,
– Οπλοκατοχή, κ.λπ.

Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου που φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού.

Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέως και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Η 19χρονη, σε μία μαραθώνια κατάθεση, αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε, καθώς, όπως η ίδια δήλωσε, ο πατέρας της την κακοποιούσε και την υποχρέωνε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, ενώ ο αστυνομικός την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση.

Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του εισαγγελέα, στη Σχολή Ευελπίδων, ο πατέρας και ο αστυνομικός που φέρονται να εξέδιδαν τη 19χρονη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα