Ηλιούπολη: Αθώα η 19χρονη που έπεσε θύμα απαγωγής και σωματεμπορίας από αστυνομικό

Η κοπέλα αντιμετώπιζε τις κατηγορίες ότι εκδίδονταν με αμοιβή και για κατοχή ναρκωτικών

Έκλεισε όπως όλα δείχνουν η δικαστική περιπέτεια που είχε ανοίξει για τη 19χρονη γυναίκα, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής και σωματεμπορίας από αστυνομικό στην Ηλιούπολη. Η νεαρή γυναίκα δικάστηκε για δύο κατηγορίες, με απόφαση όμως του δικαστηρίου απηλλάγη από αυτές.

Ειδικότερα, το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο απήλλαξε την κοπέλα από κατηγορία που της απέδιδε ότι εκδίδονταν με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους. Ακόμη, η 19χρονη αντιμετώπισε και το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση με το δικαστήριο όμως να χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη πράξη ανέγκλητη, καθώς έχει μετατραπεί από το 2010 σε πταίσμα και κατ’ επέκταση έχει καταργηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γ. Αδειλίνη με πρόσφατη παραγγελία της προς τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνο είχε ζητήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης δίωξης σε βάρος της 19χρονης, δεδομένου ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα όσα της αποδόθηκαν για την παραπομπή της σε δίκη τελέστηκαν «όσο η ίδια ήταν αιχμάλωτη του προαγωγού αστυνομικού, που την εξέδιδε και την κακοποιούσε». Ακόμη όπως ανέφεραν τα ίδια δημοσιεύματα η κοπέλα διώχθηκε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα