ΗΠΑ: 33χρονη κατηγορείται για τον φόνο τεσσάρων αντρών με τους οποίους έκανε σεξ επί πληρωμή

Η δράση της γυναίκας φέρεται να συνδέεται με πολλούς θανάτους από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Η 33χρονη Ρεμπέκα Όμπορν, από το Οχάιο των ΗΠΑ, κατηγορείται για τον θάνατο τεσσάρων αντρών, τους οποίος φέρεται να είχε συναντήσει προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή, έπειτα εκείνη τους νάρκωσε θανάσιμα και τους λήστεψε.

Η Όμπορν αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για κακούργημα, όπως τέσσερις κατηγορίες για φόνο, τέσσερις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πέντε για ληστεία, μία για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και τέσσερις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι Αρχές συνέδεσαν τη δράση της Όμπορν με τις υποθέσεις θανάτων από υπερβολική δόση και ληστείες που σημειώθηκαν από τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο. Ένα φερόμενο θύμα της, από τον Δεκέμβριο του 2022 επέζησε.

Τα στοιχεία των τριών από τους τέσσερις άνδρες που πιστεύεται ότι σκότωσε η γυναίκα μέσα στο 2023 δεν έχουν ανακοινωθεί από τις Αρχές. Η μόνη υπόθεση για την οποία έχουν αποκαλυφθεί αρκετές πληροφορίες αφορά στον θάνατο από υπερβολική δόση του 30χρονου Τζόσεφ Κράμπλερ στις 15 Ιανουαρίου.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Κατά την ανάκριση της Όμπορν, η ίδια παραδέχτηκε ότι χορήγησε στον Κράμπλερ τα ναρκωτικά που προκάλεσαν τον θάνατό του και ότι τον έκλεψε.

Ο γενικός εισαγγελέας δεν έδωσε καμία πρόσθετη πληροφορία σχετικά με τα είδη ναρκωτικών που χορηγήθηκαν στους άνδρες και το πώς η Όμπορν τους νάρκωνε. Η 33χρονη κρατείται αυτή τη στιγμή στη φυλακή της κομητείας Φράνκλιν, έπειτα από τις απαγγελίες των κατηγοριών τον Σεπτέμβρη.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και πιστεύει ότι ενδέχεται να υπάρξουν και άλλα θύματα. Λένε ότι επικεντρώνουν την έρευνά τους στις φερόμενες δραστηριότητες της Όμπορν μεταξύ του Δεκεμβρίου 2022 και του Αυγούστου 2023.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα