Ισόβια στον συζυγοκτόνο που δολοφόνησε τη γυναίκα του στην Καβάλα

Η 43χρονη Άιντα βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του συζύγου της μέσα στην ίδια την επιχείρησή της

Το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας της 43χρονης Άιντα στο φαρμακείο της, στην Καβάλα πάγωσε ολόκληρη τη χώρα. Η Άιντα βρίσκει τον θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, με τον ίδιο να προσπαθεί αρχικά να συσκοτίσει το χώρο του εγκλήματος αλλά αργότερα να ομολογεί και να οδηγείται στη φυλακή.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το φονικό, συγγενείς και φίλοι της άτυχης φαρμακοποιού περιμένουν να ακούσουν την απόφαση των δικαστών, με τον καθ’ ομολογία δράστη να δηλώνει μετανιωμένος και να επιμένει ότι δεν είχε προσχεδιάσει τα όσα έκανε, όπως είχε πει αμέσως μετά την προφυλάκισή του και στο Live News.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 55χρονος είπε πως θόλωσε όταν άκουσε την γυναίκα του να εμμένει στην απόφασή της, για διαζύγιο. Υποστήριξε ότι θυμήθηκε τότε τον χωρισμό των γονιών του και βγήκε εκτός εαυτού, χωρίς να μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του.
Ήταν 5 Μαϊου του 2022. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ακολουθεί σε αυτό το σημείο την Άιντα στο δωματιάκι του φαρμακείου και την πνίγει, όπως έχει παραδεχτεί, με τα ίδια του τα χέρια. Αμέσως μετά καταγράφεται να σέρνει τη σορό της.
Ήταν οι στιγμές που ο 55χρονος προσπαθούσε να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του, τότε που έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει πλήρως αυτό που μόλις είχε κάνει. Μετά την προσπάθεια να φοβίσει την 43χρονη με τα μπράτσα του, μετά την κίνηση να τη φιλήσει και την γυναίκα να τον απωθεί. Έχει παραμείνει μόνος στο φαρμακείο, λίγα μόνο μέτρα από τη σορό της, να ψάχνει τα συρτάρια, να κρατάει το κεφάλι του και λίγο αργότερα να έχει βάλει ένα γκρι ανοιχτό πουκάμισο, πάνω από τη μαύρη μπλούζα που φορούσε κατά την διάρκεια του εγκλήματος.

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Live News σήκωσε ένα κύμα οργής και στο χωριό του 55χρονου, με συγγενείς και φίλους του, να παραμένουν συγκλονισμένοι.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της αδικοχαμένης φαρμακοποιού χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του 55χρονου προκλητική κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Την ώρα της απολογίας του γέλασε πέντε φορές ενώ δεν δάκρυσε ποτέ. Προσέβαλε τη μνήμη της γυναίκας του. Σκότωσε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του για δεύτερη φορά. Την πρώτη με τα ίδια του τα χέρια και τη δεύτερη με τα λόγια του στο δικαστήριο», είπε ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δολοφονία, οι σκέψεις όλων εκείνων που γνώριζαν το ζευγάρι γυρνούν πάντα στα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει και έμειναν ορφανά, με τον πατέρα τους στην φυλακή και τη μητέρα τους δολοφονημένη από εκείνον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα