Ηθοποιός του «Rust» κατηγορεί τον Άλεκ Μπάλντουιν για ανευθυνότητα

Δηλώσεις του ηθοποιού Ίαν Χάντσον σχετικά με τον Άλεκ Μπάλντουιν και τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού. στο οποίο έχασε τη ζωή της η Χαλίνα Χάτσινς, αλλάζουν τα δεδομένα. 

Μέχρι στιγμής, όλες οι κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς βάραιναν την παραγωγή και όχι τον Άλεκ Μπάλντουιν, όμως ο ηθοποιός καταγγέλλει τον γνωστό ηθοποιό για ανευθυνότητα και πως δεν φρόντισε να ελέγξει το όπλο του.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στο TMZ και εξήγησε πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, όλα τα μέλη του καστ περνούσαν από έλεγχο τα όπλα τους πριν από κάθε σκηνή, 2 ή και 3 φορές για να σιγουρευτούν ότι ήταν άδεια.

Ο μόνος, που δεν έλεγξε ποτέ το όπλο του, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Χάντσον, ήταν ο Άλεκ Μπάλντουιν. «Όλοι οι ηθοποιοί, που είναι και πιο έμπειροι από εμένα τσέκαρα όλοι τα όπλα τους. Ο Μπάλντουιν ήταν ο μόνος που βασίστηκε στον βοηθό σκηνοθέτη, Ντέιβ Χολς, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε σφαίρες», αναφέρει ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως γενικότερα δεν επικρατούσε ένα κλίμα ασφάλειας στα γυρίσματα της ταινίας, αφού οι ηθοποιοί δεν προστατεύονταν καν σε σκηνές πυροβολισμών. «Δεν ένιωθα ασφαλής, υπήρχαν τόσα όπλα στο σετ και καμία προστασία για τους ηθοποιούς, παρά μόνο για τον εξοπλισμό», αναφέρει.

«Στο σετ υπήρχαν περίπου 20 πιστόλια, 2 τουφέκια και η μοναδική προστασία που υπήρχε, είχε τοποθετηθεί γύρω από την κάμερα. Για παράδειγμα, σε μία σκηνή, όπου εγώ δέχομαι πυροβολισμούς και είναι ίσως απειλητική για την ζωή μου, προστατεύεται η κάμερα και όχι εγώ. Εγώ μένω εκτεθειμένος», αναφέρει ο ηθοποιός  και στη συνέχεια τονίζει πως υπήρχαν άνθρωποι και πίσω από τις κάμερες, κατά την διάρκεια της σκηνής του πυροβολισμού, γεγονός που δεν θα έπρεπε να συμβεί.

Παρά τις ανησυχίες του ωστόσο, ο ηθοποιός διάλεξε να μην μιλήσει σε κανέναν, αλλά ούτε και να εκφράσει κάποιο παράπονο, καθώς φοβόταν ότι ίσως «να δημιουργούσε πρόβλημα στο σετ».

«Ήμουν νέος σε αυτή την δουλειά κι ένιωθα ότι θα με θεωρούσαν πρόβλημα, αν έλεγα το οτιδήποτε», εξηγεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα