Και τι είναι ο Χριστοβασίλης μπροστά στον Αλαφούζο; Δυό ώρες δρόμος, για το Διαιτητικό

Αυτό που έγραφε τις προάλλες το Σαββιδοτεχνείο – Αλαφουζοτεχνείο ότι ο Αλαφούζος βγήκε μπροστά, έχει καμία σχέση με την απόφαση του Διαιτητικού να γίνει το ματς κυπέλλου ΠΑΣ – Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο; ΟΚ ο Γιαννάκης είναι της μπουρζουαζίας, δεν ασχολείται μ’ αυτά, ούτε και με το ματς που αναβλήθηκε την περασμένη φορά, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου στους «Ζωσιμάδες» για το κύπελλο..

Απλά, ο Γιάννης Αλαφούζος, που βλέπει πολύ μπροστά, είχε φροντίσει να στείλει τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα χωρίς Μολό, Βιγιαφάνες, Μαουρίτσιο και Καμπετζή, ενώ ο Μπόλονι δεν πήρε μαζί του ούτε τον Σένκεφελντ, επειδή είχε μικροενόχληση.

Τελικά, πριν από δέκα μέρες, το ματς αναβλήθηκε κι η ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει στο Αγρίνιο. Σιγά, μην τον ρωτούσαν τον Χριστοβασίλη. Τι είναι, δηλαδή, ο Χριστοβασίλης; Έχει τα κυβικά του Αλαφούζου;

Εδώ ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει το κύπελλο εφέτος για να γίνει μεγάλη ομάδα και θα τον βάζουν να παίξει σε βούρκο; Ο Άρης που έπαιξε στο ίδιο γήπεδο και η Λάρισα είναι από άλλο ανέκδοτο. Γι αυτό κι ο δικηγός του Αλαφούζου, ο Αλκιβιάδης Παπαντωνίου είπε ότι εγκυμονεί κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές στην παρέμβασή του.

Η ΕΠΟ, σαν καλή οικοδέσποινα που είχε ειδοποιήσει τον Αλαφούζο, μέσω του ωραίου Μπρούμελ Λεωνίδα Μπουτσικάρη, να πάει στο Αγρίνιο για το κύπελλο. Κι ας ήξερε ότι ο Χριστοβασίλης θα προσέφευγε στο Διαιτητικό. Καλά, δεν φοβήθηκε κανένας ότι η Μπιτζούνη θα δικαίωνε τον Χριστοβασίλη και θα είχε υποστεί τζάμπα ταλαιπωρία ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο;

Τώρα, θα ξαναπείς, είναι το ίδιο πράγμα ο Χριστοβασίλης με τον Αλαφούζο, που θέλει το κύπελλο; Άλλωστε, όπως είπε η Μπιτζούνη, «μια ώρα δρόμος είναι το Αγρίνιο από τα Γιάννινα». Ωραίο επιχείρημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα