Καϋμενάκης: «Αφού τους φτύσω, θα ανακαλέσω» Μπάκος: «Προσεύχομαι για τον κύριο Γιάχο»

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Έτσι αντέδρασαν οι δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης όταν έλαβαν στα χέρια τους την επιστολή της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία τους καλεί να ανακαλέσουν όσα δήλωσαν μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης εξέφρασαν τη… μεταμέλειά τους με όχι τόσο συνηθισμένο τρόπο και με την αρχική τους στάση σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν να μετανιώνουν για τα όσα δήλωσαν τότε.

Το αντίθετο, μάλιστα, αφού ειδικά ο Γιάννης Καϋμενάκης το… χόντρυνε περισσότερο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να του ζητήσουν συγνώμη οι διαιτητές… γονατιστοί κι αφού τους φτύσει (!) θα ανακαλέσει! «Όταν ο Γιάχος, η συμμορία του και οι αλήτες που έκαναν ντου στα αποδυτήρια ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη από τον κόσμο του Μοριά και όλους τους αγνούς Έλληνες φιλάθλους για το έγκλημα που έκαναν, τότε κι εγώ αφού τους φτύσω θα ανακαλέσω τις δηλώσεις μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπάκος σχολίασε: «Δηλώνω πως από την έκδοση της απόφασής σας στις 30/05 και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των 20 ημερών για υποχρεωτική μεταμέλεια, θα προσεύχομαι καθημερινά να έχει ο Θεός καλά τον κύριο Γιάχο και όλες τις αλητοπαρέες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστοι το έργο τους. Με εκτίμηση, Δημήτρης Μπάκος».

Διαβάστε επίσης