Καμία σωτηρία: «Την γκαντέμιασε ο γιος του Μητσοτάκη»! (Μέχρι τον προημιτελικό δεν ήταν «γκαντέμης»;)

Δεν τον πιάνεις με τίποτα τον Έλληνα. Πήγε ο νεαρός Μητσοτάκης στο Ρολάν Γκαρός να δει την Σάκκαρη, έγινε χαμός. Πήγε με τα λεφτά του μπαμπά του. Μάλιστα. Έχασε η Σάκκαρη στον ημιτελικό, την γκαντέμιασε. Για ψυχιατρείο.

Και δηλαδή, αφού είναι γκαντέμης ο Κωνσταντίνος, τότε πώς έφτασε η Σάκκαρη στον ημιτελικό, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Άπαξ κι είσαι γκαντέμης, είσαι γκαντέμης. Μέχρι τα προημιτελικά είσαι καλός και γίνεσαι γκαντέμης στον ημιτελικό και στον τελικό;

Μάστορα, δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα, γιατί δεν το θέλουνε οι Έλληνες να σωθεί. Πάει και τελείωσε. Ρε, νούμερο, άπαξ και θέλεις να την πέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη, βρες ένα θέμα και ανύπαρκτο. Όπως αυτός ο πως τον λένε, ο Κρατερός, που είπε ότι ζούμε σε δικτατορία.

Σάμπως θα του κάνει κανένας τίποτα; Αύριο μπορεί να πει άλλη παπαριά. Εδώ, ρε, του Φλαμπουράρη του σηκώσανε με γερανό το αυτοκίνητο επειδή ήταν παράνομα παρκαρισμένο και πήγε στην τροχαία και δήλωσε ότι του το κλέψανε. Τι ψάχνεις να βρεις, ρε.

Και θ’ αφήσανε τον νεαρό Μητσοτάκη ήσυχο; Άλλος μαλάκας γράφει ότι την αποσυντόνισε στον ημιτελικό. Και γιατί δεν αποσυντόνισε στον προημιτελικό;

Άσε, το άλλο, με το γιος του Μητσοτάκη κι γιος του Μητσοτάκη, λες και το παλικάρι δεν έχει όνομα, δεν έχει δικαίωμα να ερωτευτεί. Φοβερά πράγματα.

Και ποιοι τα ποστάρουνε αυτά; Οι καμένοι που πάνε να υποδεχτούνε έναν Ντάφυ από ένα σκουπιδοριάλιτι. Δεν έχει σωτηρία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα