Κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν, πάει για φιάσκο η συνάντηση με τον Μπένετ (όποιος έχει το μέλι, το γλύφει μόνος του)

Δώσε κι εμένα, μπάρμπα σήμερα στα γραφεία τη ΕΠΟ. Ο Μπένετ κάλεσε τους τέσσερις συν δυο. Και θα είναι όλοι εκεί. Κι ο Ιβάν Σαββίδης κατέφτασε από το Ροστόφ, μέσω… zoom. o Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι παρών. Κι ο Μελισσανίδης κι Αλαφούζος κι ο Μαρινάκης, βέβαια.

Κι ο Μπέος με τον Μπιλίρη του Άρη, για άνοιγμα. Όπως στα μπουζούκια πρώτα βγαίνουν οι δευτερότριτες φωνές και μετά οι φίρμες.

Πάμε παρακάτω. Τι ακριβώς θα συζητήσουνε σήμερα οι παρέα με τον Μπένετ; Άντε κάνουν χειραψίες όλοι με όλους, που δεν το βλέπω, δηλαδή. Την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν, χειραψίες αντάλλαξαν ο Αλαφούζος με τον Ιβάν και ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη.

Κι αρχίζει η κουβέντα. Ο Μπένετ έχει την λόγο. Το έγραψε το Σαββιδοτεχνείο. Ότι θα παρουσιάσει όλα τα e-mail που έστειλε στις ομοσπονδίες για να φέρει ξένους elite, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν. Μάλιστα.

Κι εγώ, δεν σου λέω ότι μπορεί να γίνει κανένα μαγείρεμα με τα e-mail από τίποτα χακεράδες. Να λέει δηλαδή, το μηχάνημα ότι στάλθηκε, αλλά δεν μην έχει σταλεί ποτέ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα.

Και λέει ο Μπενετάτος από την Κεφαλονιά, ορίστε κύριοι, οι elite δεν έρχονται. Μάλιστα. Και πετάγεται ο Μαρινάκης και του λέει τα ίδια. Αφού με τον Κλάτενμπεργκ ερχότανε και με σένα δεν έρχονται, γιατί κάθεσαι και δεν σηκώνεσαι να φύγεις; Τι θα του απαντήσει ο Στιβ; Ότι έχω συμβόλαιο και δεν με νοιάζει που γίνεται της πυρκαγιάς στο πρωτάθλημα;

Κι άμα ο Μαρινάκης του δείξει κι αυτός, ως πρόεδρος της Λίγκας ότι έχει επικοινωνήσει με ξένους elite κι έδειξαν πρόθυμοι να έρθουν όπως είπε; Τι θα κάνει μετά ο Μπένετ;

Κι εκεί θ’ αρχίσει το πανηγύρι. Θα πούνε ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης ότι εμείς δεν το δεχόμαστε να παζαρεύει η Super League 1 με τους elite, είναι δουλειά του Μπένετ. Το είπανε και οι δυο στις ανακοινώσεις τους. Τι θα γίνει μετά; Ποιος θα φύγει πρώτος από την αίθουσα; Ωραία περίπτωση για στοίχημα ποιος θα σηκωθεί να την κάνει πρώτος.

Δηλαδή, ο Μπένετ θα παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να φέρει elite, ο Μαρινάκης θα δείξει ότι μπορεί η Super League 1 να φέρει, αλλά οι Πόντιοι δεν θα το δεχτούν. Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Πλάκα κάνουμε τώρα, ρε; Ποιο εύκολα θα τα βρούνε ο Ζελένσκι με τον Πούτιν, παρά στου Μπεντετάτου την συνάντηση. Γι αυτό και η «Α» με την iapopsi.gr την χαρακτήρισαν «Θέατρο της Δευτέρας».

Να το τελειώσω. Κανένας δεν εμπιστεύεται κανένας στην συνάντηση. Ταβάνι χτύπησε η καχυποψία τα τελευταία χρόνια. Ύστερα, όποιος έχει το μέλι, το γλύφει μονάχος του. Δεν το δίνει και στον απέναντι. Και θα τους ενώσει ο Μπένετ; Χαίρετε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα