Καρφιά Χαρίτση για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

«Δυστυχώς, και στην εξωτερική πολιτική έχουμε κυβέρνηση Τζόκερ. Κι αυτό στοιχίζει ακριβά στη χώρα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Στα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας σχετικά με την εξωτερική πολιτική επί ΣΥΡΙΖΑ, κλήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης.

«Αντί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη διπλωματική ανυπαρξία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την υποβάθμιση της Ελλάδας σε κομπάρσο των Βαλκανίων, όπως ακριβώς συνέβαινε μέχρι το 2015, ας μας πει: Ανήκει σε αυτούς της ΝΔ που θα τηρήσουν ή σε αυτούς που θα τιμήσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών;», ανέφερε ο κ. Χαρίτσης.

«Δυστυχώς, και στην εξωτερική πολιτική έχουμε κυβέρνηση Τζόκερ. Κι αυτό στοιχίζει ακριβά στη χώρα», σχολίασε.

Τι είχε πει νωρίτερα ο Πέτσας

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις εξελίξεις Βόρεια Μακεδονία και την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών λόγω της άρνησης της ΕΕ για ενταξιακές διαπραγματεύσεις, είχε τονίσει ότι χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα μαζεύει τα σπασμένα της εξωτερικής πολιτικής Τσίπρα και του θιάσου Κοτζιά-Καμμένου».

 

Διαβάστε επίσης