«Κάρφωσε» τον Ευκλείδη για τον διορισμό της πρώην συζύγου του

Η πρώην σύζυγος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, η  Heather Denise Gibson, ανάβει νέες φωτιές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί επαρκώς στο πλούσιο εσωκομματικό παρασκήνιο. Διότι τόσο η «Ομπρέλα» (53+ και οι δημογέροντες Βούτσης, Σκουρλέτης, Φίλης και Παπαδημούλης), όσο και οι Προεδρικοί βρίσκονται σε μία άνευ όρων μονομαχία για το ποιος θα επικρατήσει και ποια στροφή θα πάρει το κόμμα.

Στο εσωκομματικό παιχνίδι εμπλέκονται πολλοί. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι φίλα προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Κώστας Βαξεβάνης. Εξάλλου δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε μέχρι κι επερώτηση για τον λόγο που τα ΜΜΕ του εν λόγω δημοσιογράφου δεν ήταν στην λίστα Πέτσα στις αρχές της πανδημίας, όταν κι έτρεχε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για να μένει ο κόσμος στο σπίτι και να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό. Την επερώτηση δεν υπέγραψαν ούτε ο Τσακαλώτος, ούτε ο Σκουρλέτης, ούτε οι Φίλης και Βούτσης. Συνέπεια όλων να τα πάρει στο κρανίο ο εκδότης και από τότε στην κυριολεξία να χωρίσει τα τσανάκια του με τον Τσακαλώτο, καθώς είναι από τους βασικούς συνδαιτυμόνες στα τσιμπούσια του Πολάκη, όπου παραβρίσκονται και οι Παππάς, Σπίρτζης. Εκεί όπου το κύριο μενού είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Τσακαλώτος ουδέποτε είχε σε υπόληψη τον Βαξεβάνη.

Και τώρα ο Βαξεβάνης βρήκε την ευκαιρία να καρφώσει τον Τσακαλώτο, επειδή η πρώην γυναίκα του διορίστηκε ως μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης Εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου από τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζαββό. Μάλιστα τη συγκεκριμένη αποκάλυψη ο Κώστας Βαξεβάνης τη συνόδεψε και με το δηκτικό σχόλιο: «Είναι ίσως από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η Ν.Δ. επιδεικνύει προσήλωση στην αξιοκρατία». Ένα σχόλιο όπου ο δημοσιογράφος λησμόνησε να υπενθυμίσει ότι η κ. Gibson εδώ και χρόνια κατέχει διευθύνουσα θέση στην Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έχει χωρίσει από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο το 2019, μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής. Κι επίσης ουδείς από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν την κούνησε από την θέση της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα