Κασσελάκης: Δεν έχω δει καμία ανακοίνωση των 6+6, οπότε θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ

«Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες. Έχουμε εκατοντάδες βιογραφικά για να δουλέψουν μαζί μας. Υποχρέωσή μου είναι να τους εμπνεύσω»

Με την δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου συζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της 7ης Συνόδου της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2023).

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit 2023, όπου συζήτησε με την δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου για την επικαιρότητα και φυσικά για τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσον αφορά την κυρία Αχτσιόγλου. Χθες είπα στο ραδιόφωνο ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω δει καμία ανακοίνωση ή απόφαση από μεριάς τους οπότε θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό για εμένα είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη» τόνισε ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος στην ομάδα των 6+6.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε σε άλλο σημείο: «ο λαός επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση. Όσον αφορά τη γενιά των 40άρηδων, εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να έχουν φρέσκες ιδέες και να έχει νέες ιδέες, όχι το ηλικιακό. Έχουμε εκατοντάδες βιογραφικά για να δουλέψουν μαζί μας. Υποχρέωσή μου είναι να τους εμπνεύσω».

Για τη Σία Αναγνωστοπούλου ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει παραπάνω όσα έγιναν με τον Παύλο Πολάκη. «Μίλησα και με τους δύο, μετά μίλησαν μεταξύ τους σε πολύ καλό κλίμα. Όπως είπα στην Κεντρική Επιτροπή όλοι θα κριθούν από το έργο που θα παράγουν», είπε.

Για την επιχειρηματικότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «παραδοσιακά ότι η επιχειρηματικότητα και η προκοπή ανήκε στην Αριστερά. Είναι πολύ σημαντική η μικρή και η υγιής επιχειρηματικότητα. Εμείς έχουμε πει ότι οι Συλλογικές Συμβάσεις είναι πολύ σημαντικές, ειδικά σε μια χώρα με χαμηλές απολαβές, ώστε να έρθουν αλλαγές στα εργασιακά».

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη, όπου συζήτησε με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της πόλης.

«Πήγε πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τις οργανώσεις μελών, για τις νομαρχιακές μας. Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία, ύστερα από την ολοκλήρωση σύσκεψης που είχε με στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Κεντρική φώτο: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-INTIME

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα