Καταγγέλλει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ από τους διοικητές των νοσοκομείων η ΠΟΕΔΗΝ

Προπαγάνδα υπέρ του Σύριζα κάνουν οι διοικητές των νοσοκομείων, λέγοντας στους συμβασιούχους εργαζόμενους, ότι οφείλουν την εργασία τους στο δίδυμο Ξάνθου- Πολάκη, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

«Το ότι είστε υποψήφιοι και πάλι το οφείλετε στον Ξανθό και στον Πολάκη…και σε όποιον αρέσει» ακούγεται ξεκάθαρα σε ηχητικό ντοκουμέντο να αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας προς το έκτακτο προσωπικό του Νοσοκομείου (πρώην εργολαβικό). Κι αυτό γιατί με απόφαση του υπουργείου όσων οι συμβάσεις έχουν λήξει, θα μπορούν και πάλι να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να υπογράψουν νέα σύμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ: “Δεν έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση που σέβεται το δικαίωμα στην εργασία των πολιτών. Ο Πολάκης έχει ξαμολήσει τους Διοικητές των Νοσοκομείων να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του ιδίου.
Ο Διοικητής του ΓΝ Καβάλας κάλεσε σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου το Συμβασιούχο προσωπικό (πρώην εργολαβικό). Ο τρόπος που μίλησε στους εργαζόμενους δείχνει το ύφος και ήθος τους «πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης». Με απύθμενο θράσος και τσαμπουκά τους λέει και ξαναλέει φωνάζοντας ότι χρωστάνε στον Πολάκη και τον Ξανθό. Τους πουλάει τσαμπουκά αν και χάνουν τη δουλειά τους επειδή έληξε η σύμβασή τους. Τους εκμαυλίζει με το δικαίωμα που έχουν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση στη νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί.
Σας κοινοποιούμε ηχητικό της ομιλίας του Διοικητή.
Κτυπάει το χέρι στο τραπέζι, φωνάζει ότι πρέπει να οφείλουν στον Πολάκη – Ξανθό. Δημόσιος λειτουργός ΣΥΡΙΖΑ. ΟΜΗΡΙΑ του συμβασιούχου προσωπικού. Όλα για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ”.

Διαβάστε επίσης